ДО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ПОТРІБНО ГОТУВАТИСЯ!

Не вірте тим, хто стверджує, ніби освіта – привілей людей вільних, а вірте мудрецям, які кажуть, що тільки освічені люди вільні. 

Україна продовжує боротися за свою свободу та незалежність. Кожен українець працює на своєму фронті: хтось захищає кордони, хтось відновлює зруйновані міста, інші працюють над відновленням бізнесів. 

Освіта в Україні завжди була на високому рівні. Це вкотре довели наші військові, які вміло справляються з новими технологіями та, навіть більше, удосконалюють їх та продуктивно використовують.  

На онлайн-зустрічі Президента України Володимира Зеленського зі студентами та ректорами українських закладів вищої освіти, Президент повідомив, що відбудована Україна буде новітньою і технологічною. Це стосується й напрямку освіти.

Володимир Зеленський сказав, що освітня інфраструктура буде повністю відновлена і в нашій країні з'являться надсучасні університети. Глава держави запевнив, що після деокупації українських територій студенти й викладачі зможуть повернутися до своїх рідних освітніх закладів.

Тому так важливо працювати над удосконаленням шкіл та університетів. Не за горами новий навчальний рік, дистанційно чи традиційно, школи відновлять свою роботу. 

Велике навантаження для вчителів, що пов’язане з обмеженням матеріально-технічної бази шкіл, з кількістю внутрішньо-переміщених дітей в західних областях, з небезпекою повітряних загроз, - це все, вочевидь, призведе до гібридного навчання. Гібридне навчання, яке прийшло в наше життя з пандемією, і наразі в умовах війни, допоможе вирішити вище згадані дуже суттєві ускладнення. 

AV-PRO підготували продукти, які полегшать роботу освітян. Пропонуємо ознайомитись з ними більше:

Ноутбуки


Це інструмент, необхідний як вчителю так і учням. Ноутбук Toshiba Dynabook Satellite Pro C50-H-12W на базі процесора Intel i3, зі зручним великим тачпадом 6,1" та діагоналлю екрана 15,6". Потужний акумулятор, ємністю 45 Вт*год, забезпечує автономну роботу ноутбука до 9,5 годин. І, звичайно ж, попереднього встановлена ОС Windows 10 pro.

Антибактеріальне покриття корпусу робить роботу з ноутбуком комфортною та безпечною.

Інструменти для проведення дистанційного чи гібридного навчання


Камери автоматичного слідкування за лектором для дистанційного навчання.

Підключивши камеру DL30 до ноутбука, ви можете вільно переміщатися в класі в процесі запису трансляції (проведення уроку), що дозволяє студентам отримувати матеріал незалежно від свого та вашого місця перебування. Вчителям більше не потрібно бути прив’язаними до камери, — вони можуть просто бути собою!

12-кратне оптичне збільшення, функція розпізнавання людини на основі Штучного Інтелекту, режим доповідача, гібридний режим, – це лише частина функцій, які підтримують ці камери, які створені спеціально для використання в навчальному процесі.

Інструменти для відображення та демонстрації інформації


Всі функції інтерактивного дисплея Newline були розроблені, щоб запропонувати вам максимальну підтримку без будь-яких складних процедур, які відволікають від необхідної взаємодії між учителями та учнями.

Мета Newline – зробити використання сенсорного екрану та інтеграцію в класі максимально простими та природними, щоб ви могли зосередитися на навчанні саме так, як ви хочете, та пропонувати учням необхідну їм допомогу.

Інтерактивні дошки 82” та 86” – незамінні під час проведення презентацій та інтерактивних уроків у школі. 

Дошка підтримує функцію інтерактивного класу з можливістю бездротового підключення комп’ютерів або планшетів учнів до комп’ютера вчителя за допомогою локальної мережі. 

23 гарячих клавіші по обидві сторони екрану спрощують роботу з функціоналом дошки та забезпечують швидкий доступ до команд. А з програмним забезпеченням EasyTeach, розробленим саме з освітньою метою, вчителі матимуть доступ до безлічі інтерактивних функцій та інструментів. .

Документ-камери 


Документ-камери необхідні для демонстрації на екран дисплею чи інтерактивної дошки тексту, чи, можливо, експериментів (наприклад, хімічні реакції), або іншої інформації, розміщеної на столі вчителя, яку важко розгледіти на задніх партах. 

STEM


3D-принтери 

3D-принтери допомагають надихнути нове покоління школярів STEM, поєднуючи навички вирішення проблем з творчістю та інноваціями. 

За допомогою 3D-принтерів викладачі перетворють звичайні теоретичні уроки на захоплюючу практику, а учні в свою чергу розвивають просторове мислення та використовують набуті знання. 

 

Окуляри віртуальної та доповненої реальності

Class VR - це система віртуальної та доповненої реальності, розроблена спеціально для використання в освіті.
Вона дозволяє учням отримати захоплюючий досвід заглиблення в наукові процеси та краще зрозуміти предмет завдяки особистим емоціям та враженням.

AV-PRO впевнено почуває себе в освітньому секторі, наші спеціалісти добре знають потреби освітян та освіти. 

В час, коли підтримка необхідна в кожному напрямку, ми теж стараємося підтримати, тому розробили низку акційних пропозицій на необхідні інструменти для освітнього процесу, такі як дошки, ноутбуки та 3D-принтери. 

Готуємось до навчання разом з AV-PRO та віримо у перемогу!


*за деталями звертайтесь до менеджерів AV-PRO або на sales@av-pro.com.ua.

Newline|Elara

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.