Як лазерний тир
забезпечує безпеку країни

В світлі останніх подій шкільний предмет “Захист України” отримав не меншу актуальність ніж математика, мова чи історія. А нещодавно набув чинності перелік засобів обладнання для навчальних кабінетів предмета "Захист України" у школах. Ключова відмінність сучасного підходу, що тепер учні будуть займатись на інтерактивних стрілецьких тренажерах з використанням маcогабаритних макетів зброї на додачу до пневматичних гвинтівок.



На початку року компанія AV-PRO представила нову версію лазерного інтерактивного тиру “Захисник Вітчизни 2.1”, який повністю відповідає вимогам постанови МОН. Нова версія стрілецького тренажеру має спеціальний набір мішеней, який затверджений наказом для навчання дітей в школах (№1, №4, №5, №7, №8, №9, №10).


Також програмне забезпечення інтерактивного тренажеру “Захисник Вітчизни” має цілий ряд унікальних особливостей, завдяки яким воно повністю відповідає вимогам предмету "Захист України".

Але на відміну від пневматичних гвинтівок, обслуговування та використання інтерактивного тиру обходиться дешевше і легше, оскільки зникають витрати на набої та підтримку стрілецького спорядження. Одночасно це безпечніше, оскільки унеможливлює ризик травмування дітей в разі порушення правил безпеки поводження із зброєю.

Інший позитивний аспект використання тиру в школах під час уроків з “Захисту України” - це масогабаритні моделі зброї, які використовуються для стрільби. Діти звикають до актуальної стрілецької зброї і одразу ознайомлюються з хватом, механізмами запобіжників, кріпленням магазинів тощо. Це значно полегшить знайомство майбутніх захисників з бойовими зразками в майбутньому.



AV-PRO позиціонує себе як проукраїнська компанія та давно просуває стрілецький інтерактивний тренажер “Захисник Вітчизни” для потреб закладів освіти і готові співпрацювати з будь-якою компанією, яка вирішить покращити кабінет “Захисник України” в школах країни. 

Інтерактивний лазерний стрілецький тренажер
Яку версію вибрати?

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.