Cистеми оповіщення ITC від AV-PRO

Система оповіщення являє собою сукупність організаційно-технічних заходів, пристосувань і технічних способів оповіщення, апаратури, засобів та каналів зв’язку, призначених для своєчасного доведення сигналів і повідомлень з питань цивільної оборони до центральних і місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій та населення.

Важливо конфігурувати систему таким чином, аби вона була універсальною та багатофункціональною. Тобто наявність функціоналу про сповіщення про надзвичайні ситуації, трансляції сигналів тривоги та оповіщення інформаційних повідомлень різного характеру поєднується з додатковими можливостями: зв’язком із черговим або зі службами порятунку. 

Робота системи оповіщення може здійснюватися в режимі автоматичного оповіщення, коли по зонам транслюється записане аварійне повідомлення, або ж в режимі автоматизованого оповіщення, коли до роботи долучається диспетчер з інструкціями про необхідні в конкретній ситуації дії. 

Зазвичай, системи оповіщення розбиваються на зони оповіщення. Зональний розподіл здійснюється виходячи з особливостей архітектурної будови будівель. При цьому є можливість до кожної зони підключити власний підсилювальний модуль або ж використовувати загальний підсилювач для всіх зон одночасно.

 

Робота системи 

Обладнання комплексу оповіщення,  що інтегровано в мережу Internet, завдяки програмно-апаратному модулю (контролеру оповіщення), дозволяє інтегруватись з серверами державної системи ДСНС на регіональному, місцевому або  обласному рівні тощо. Ця інтеграція дозволяє модулю-контролеру в автоматичному режимі приймати відповідні команди від відповідних чергових ДСНС, розпізнавати їх, та активувати апаратну частину комплексу обладнання оповіщення на відтворення відповідних акустичних файлів у необхідній територіальній локації.

Вам не потрібні ніякі проміжні сервери, тому що аналогова система оповіщення напряму інтегрується із засобами оповіщення ДСНС по LAN, GSM, FM. 

Підключати пристрої можна у будь-якій точці будівлі, де є доступ до локальної мережі, що заощаджує бюджет на установку.  Контролювати, керувати та передавати звукову інформацію на пристрої можливо з будь-якої точки , де є доступ до Інтернету.

Підсилювачі потужності або гучномовці

Виконавчі пристрої системи – це підсилювачі потужності та різноманітні гучномовці. Підсилювач приймає інформацію з мережі від контролера, декодує її, підсилює аудіо сигнал і транслює через підключені гучномовці. Трансляція попередньо записаних повідомлень може відбуватись автоматично за розкладом, або активуватись оператором системи.

Структурна схема побудови системи

Основні переваги системи оповіщення від AV-PRO  

1. Інтеграція з державною службою ДСНС безпосередньо НАПРЯМУ без проміжних інформаційних  підсистем (Аякс, мобільні оператори, додаткові і проміжні інформаційні ресурси оповіщення тощо);

2.   Низька собівартість рішення

3.   Простота в налаштуванні та подальшій експлуатації

4.   Гнучкість в конфігуруванні

5.   Відповідність 

6. Передача даних на далеку дистанцію, легке та низько вартісне обслуговування

7. Можливість легкої адаптації з існуючими системами оповіщення на об’єкті як із сучасними так і з застарілими (системами селекторного, диспетчерського зв'язку, іншими засобами оповіщення).


Особливості системи

ПРАКТИЧНЕ РІШЕННЯ ГУЧНОГО ЗВ'ЯЗКУ ВІД ITC

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.