Комутатор на всі випадки життя
PureLink PT-PSW-21KVM

В продовження марафону до свого 15-річчя, PureLink представили свій новий комутатор.

Як фахівці в технології комутації, компанія завжди шукаємо постійно знаходить в пошуках універсального пристрою. Однак цифрова трансформація у всіх її аспектах є безперервним процесом, а не одноразовою дією. Тому життєвий цикл обладнання ніколи не може бути нескінченним. Тому задовольнити інноваційних користувачів, а також більш обережних, хто відстає, є постійним завданням. Наприклад, будь-хто, хто хоче використовувати свій новий ноутбук USB-C на конференції, лекції або класній кімнаті, повинен мати можливість це зробити, як і всі, хто все ще працює з пристроєм HDMI-портом. Легке перемикання вперед і назад, інтеграція USB, функції керування, Ethernet та багато іншого. О, і лектор також повинен мати повний контроль... і IT-спеціаліст повинен мати можливість налаштувати одночасно з дому. І це не здається надскладним.

PureLink PT-PSW-21KVM – презентаційний комутатор по типу «Even-More-in-One», який розроблено для широкого кола сценаріїв застосування і, таким чином, може поєднати інноваційне із старіючим. Таким чином, два ноутбуки старого та нового покоління можна використовувати по черзі в приміщенні, де люди працюють разом, в т.ч. можливість зарядки через USB Power Delivery. Крім того, стаціонарний ПК можна інтегрувати паралельно до робочої станції ноутбука з чергуванням користувачів. Різноманітні варіанти підключення USB також пропонують багато простору для творчості. Документ-камери, наприклад, можна швидко та постійно інтегрувати в класні кімнати. Навіть камери ePTZ або носії даних можна швидко додавати за принципом Plug&Play – в обох місцях, тобто на самому комутаторі та приймачі HDBaseT 3.0, який можна встановити на відстані до 80 метрів. Вся система підтримує повний 4K зі 18 Гбіт/с, керується багатьма різними способами та вимагає лише одного джерела живлення завдяки PoC.


Набір перемикачів і розширювачів «Even-More-in-One» PT-PSW-21KVM пропонує набагато більше, ніж просто стандартні функції для розповсюдження AV та керування медіа. Забезпечте високий рівень безпеки інвестицій у конференц-залах, лекційних залах або аудиторіях за допомогою постійно забезпеченої сумісності та універсальної керованості.

PureLink святкує 15-річчя

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.