НАШІ НА ISE | Purelink
(
Purelink разом із трьома партнерами - Surge-X, Just Add Power і HD Anywhere представив нові AV продукти. Кожен з брендів зосереджується на різних напрямках.

Зокрема Purelink зосередив свої сили для розвитку тем 8K та USB, щоб відповідати сучасним вимогам ринку.
  • На виставці бренд представив кабелі HDMI и DisplayPort з підтримкою 8K з технологією AOC, а також сплітери, комутатори, перемикачі та аудіоконвентори eARC для 8K. 

  • Асортимент PureLink USB на ISE включає в себе активні кабелі USB3.2 та набори комутаторів для конференцій та навчальних закладів. 

  • Поряд з лінійкою 8К і продуктами USB, PureLink також представив своїх «постійних героїв», таких як набори подовжувачів 4K HDMI HDBaseT KVM Extender Set PT-HDBT-1002 та інші інновації. 

SurgeX  представив багатофункціональну систему управління живленням Squid, компактний пристрій 230В/24В/5В для невеликих офісів та інших середовищ AV з обмеженим простором. У ньому поєднується технологія захисту від перенавантаження з віддаленою аналітикою та управлінням живленням. 

Компанія Just Add Power демонструє відмічену нагородами серію MaxColorTM 4K60. Ще однією важливою подією стало представлення нового програмного забезпечення Advanced Matrix Programmer (AMP) від Just Add Power, а також Warp Engine для створення відеостін. HD ANYWHERE представив на стенді нові продукти на основі своєї об'єднаної платформи розумного будинку.


PureLink - спеціаліст із цифрових кабельних рішень, бренд розширив асортимент своєї продукції за останні 15 років і сьогодні сміливо заявляє про надання повного спектру послуг AV для партнерів. Крок за кроком, додаткові категорії продуктів були об’єднані в глобальну концепцію для орієнтованих на майбутнє комплексних рішень AV.

Наскільки "U" в USB - залишається "універсальним"?

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.