ПРАКТИЧНЕ РІШЕННЯ ГУЧНОГО ЗВ'ЯЗКУ ВІД ITC

Системи гучного зв'язку та сповіщення актуальні завжди, як у військовий так і у мирний час. Важливо, щоб система була універсальна та багатофункціональна - саме такою є IP PA серія 67 від ITC. 

Пропонуємо ознайомитись з  рішеннями, які побудовані на базі цієї системи та їх практичним застосуванням у різних середовищах, таких як навчальні заклади, банки, місця відпочинку та інші громадські об'єкти. 

Використання системи оповіщення IP PA серія 67 у навчальних закладах
Дистанційна підготовка до уроку

Вчителі можуть віддалено входити на сервер, додавати навчальні аудіофайли для прослуховування, а будь-який аудіотермінал у класі підтримує віддалений AOD.

Використання безпровідних мікрофонів

На шкільній площі, спортивному майданчику та інших територіях під час масових шкільних заходів ви можете використовувати безпровідні мікрофони для гучного мовлення.

Автоматичне відтворення дзвінків

Запрограмуйте програму шкільних дзвінків відповідно до розкладу занять та щоденного розкладу, щоб  автоматично відтворювати дзвінки без додаткових налаштувань та вмикань. 

Програмне відтворення

Музичні програми можна відтворювати в шкільних телерадіостанціях чи аудиторіях.

Мультимедійне навчання

Дистанційний вибір аудіоматеріалів для проведення аудіювань  та інших навчальних задач.

Віддалена трансляція

У кабінеті директора  встановлюються мережеві станції, які можуть використовуватися для зв'язку та трансляції в усіх або у визначених зонах. 

Настінні адаптери у класі можуть виконувати функцію "аудіо на вимогу". Після редагування та збереження файлів на робочій станції вчителі можуть відтворювати ці файли в класних аудиторіях у будь-який час.

Кожен термінал має локальні мікрофонні входи та інтерфейси аудіовходів, це дає можливість використовувати безпровідні мікрофони та інші джерела звуку в класі. Завдяки функції резервного копіювання мережевий адаптер може отримувати мережевий сигнал і аналоговий сигнал одночасно, це може гарантувати продовження трансляції, коли адаптер перебуває в режимі відключення живлення або збою в мережі.

 

Системи гучного мовлення на вулиці зазвичай до поставляються з безпровідним мікрофоном і дистанційним керуванням. Це дає можливість використовувати мікрофон для промов під час шкільних заходів. Бездротовий пульт дистанційного керування використовується для безпосереднього керування музикою, наприклад, вибору, відтворення, зупинки та регулювання гучності. 



Використання системи оповіщення IP PA серія 67 у місцях відпочинку
Фонова музика та інформаційна трансляція

Слухайте фонову музику в різних зонах відпочинку. Відтворюйте місцеву туристичну інформацію, прогноз погоди та іншу корисну відвідувачам інформацію. 

Автономність відтворення звукових сповіщень

Налаштовуйте систему відтворення звуку для різних окремих територій або всюди. 


Екстренні сповіщення та зв'язок

Вмикайте голосове сповіщення при надзвичайних ситуаціях. Задля безпеки відвідувачів також можна встановити термінали аварійного зв'язку.


Використання системи оповіщення IP PA серія 67 у банках
Ділові запити та інформаційна трансляція

Бізнес-запит в один клік, швидко зв’яжіться з клієнтським центром банку.

Трансляція ділової та фінансової інформації, бізнес-довідника,  фінансових новин та іншої інформації.

Аварійний зв'язок та екстренні сповіщення

У екстренних випадках (банкомат проковтнув картку, не виведені гроші тощо)   зателефонуйте у клієнтський центр.

 У разі надзвичайної ситуації вчасно евакуюйте клієнтів.

Забезпечення контролю над сховищем

Коли персонал сховища входить і виходить із нього, йому потрібна авторизація центру моніторингу безпеки банку, який контролює ситуацію в режимі реального часу.


Використання системи оповіщення IP PA серія 67 у торгових центрах
Фонова музика та інформаційна трансляція

Можливість налаштування фонової музики на всій території торгового центру. А також трансляція повідомлень, рекламних, інформаційних тощо. 

Керування відтворенням у різних зонах

Система дає можливість керувати відтворенням через мережевий сервер. Завдяки цьому можна програвати аудіоконтент у різних зонах, як-от робоча кімната, офіс, торгове відділення тощо.

Екстренні сповіщення при НС

При надзвичайних ситуаціях система PA автоматично зв’яжеться з протипожежною системою, припинить відтворення фонової музики та сповістить про  евакуацію у визначених зонах


Використання системи оповіщення IP PA серія 67 у готелях
Фонова музика та запит на аудіо/відео

Підтримка автоматичного відтворення фонової музики. Номери готелю оснащені мережевими аудіотерміналами та  екранами. Персонал кімнати має можливість увійти в бібліотеку програм сервера, щоб вибрати або завантажити пісні на аудіотермінал через клієнтський плеєр.

Багатоточкове управління

Користувачі можуть увійти на сервер через мережу в будь-якій зоні, як-от паб готелю, стійка реєстрації, робоча кімната, офіс тощо для контролю та відтворення програм. Підтримка трансляції у всіх зонах, деяких зонах або визначеній зоні.

Екстренна трансляція

При виникненні пожежі в готелі система PA автоматично зв’яжеться з протипожежною системою, припинить відтворення фонової музики та відтворить голос екстреної евакуації у всіх зонах, деяких зонах або визначеній зоні.

НОВИНКИ ITC

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.