Aver VB130
Просто, яскравіше та краще

Пропонуємо до вашої уваги новинку від AVer - конференц-камеру VB130


Відеосистема з роздільною здатністю 4k та інтелектуальним підсвічуванням для залів нарад

Завдяки новітній функції інтелектуального підсвічування у багатофункціональній відеосистемі VB130, ваш виступ виглядатиме енергійним та професійним у будь-яких умовах. Також до ваших послуг функції аудіо-бар'єру AVer, формування променя та відстеження звуку для точного вловлювання голосу. Функція автокадрування допоможе відобразити на екрані кожного учасника наради за лічені секунди. Весь цей комплекс зробить ваш відеоконференцзв'язок більш яскравим та якісним.

Надчітке зображення 4k з гнучким налаштуванням зони огляду


VB130 має гнучке налаштування зони огляду (FOV) відповідно до ситуації. Завдяки функції подвійної зони огляду від AVer, учасники наради завжди зможуть звертати увагу на важливі моменти, насолоджуючись чітким зображенням з роздільною здатністю 4K — як у невеличких переговорних кімнатах, так і у великих залах нарад.

З інтелектуальним підсвічуванням ви завжди виглядатимете енергійно


Виглядайте на екрані енергійно та професійно, незалежно від того, де ви знаходитесь. Система VB130 автоматично регулює рівень освітлення під час віртуальних нарад у приміщеннях з слабкою освітленістю, а також забезпечує колірну температуру в повному діапазоні (2700–5700K) відповідно до будь-яких умов. Покажіть свій найкращий бік за допомогою функції інтелектуального підсвічування AVer (AVer Intelligent Lighting).

Безперебійна спільна робота з функцією аудіо-бар'єру AVer (AVer Audio Fence)

Завдяки функції Audio Fence, вашим відеоконференціям, які проводяться за допомогою системи VB130, ніщо не зможе перешкодити. Технологія блокування шуму AVer забезпечує регульований звуковий бар'єр, який дозволяє відключати звук поза зоною огляду. Зосередьтеся на нараді, щоб скористатися всіма можливостями для бізнесу.


Виняткова якість звуку завдяки технології формування променя (Beamforming)

Із системою AVer VB130 кожен учасник наради є ключовим. Масив із п'яти мікрофонів, що формує звуковий промінь, точно вловлює та відтворює резонансні голоси з будь-якої точки зали.

Ефективні та безпечні наради з меншою кількістю ручних налаштувань

Насолоджуйтесь меншою кількістю ручних налаштувань та підвищеною ефективністю завдяки новітній функції налаштування кута огляду на основі штучного інтелекту. Функція відстеження звуку автоматично фокусується на учаснику, що виступає. Крім того, режим відстеження на основі заданих налаштувань звуку (Audio Preset Tracking Mode) дозволяє визначати та відстежувати голос людини відповідно до попередньо заданих параметрів. Проводьте ефективні та безпечні наради за допомогою системи AVer VB130!


Обираємо конференц-камеру
для ваших потреб

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.