НАШІ НА ISE | AVer
НАВЧАЄМО. ТРАНСЛЮЄМО. З’ЄДНУЄМО.

Компанія AVer Information Inc. представила новітні продукти для гібридного спілкування, навчання та трансляції, в яких вже за замовченням присутні функції штучного інтелекту і які є оптимальним вибором для медицини, бізнесу та освітнього простору.

AVer VB130 - переможець премії Top New Technology (TNT) ISE 2022

VB130 від AVer — це універсальна USB відеосистема корпоративного рівня, яка ідеально підходить для повсякденного використання професіоналами бізнесу. VB130 пропонує високоякісне відео 4K , функції аудіо-бар'єру AVer, формування променя і відстеження звуку для точного уловлювання голосу. А функція автокадрування допоможе відобразити на екрані кожного учасника наради за лічені секунди.

Add a caption to enhance the meaning of this image.
 

 CAM550AI: топова камера для відеоконференцій в кімнатах середнього та великого розміру, яка має додатковий об’єктив AI. 
В камері CAM550AI штучний інтелект забезпечує динамічне кадрування, функцію «смарт-галерея» та режим «картинка в картинці». В камері 24-кратний зум та якість 4К, що робить цей продукт ідеальним вибором, коли є потреба в безкомпромісній якості відео.


        VB342 Pro – поворотна камера типу «саундбар» все-в-одному (камера + мікрофони + динаміки) для приміщень малого та середнього розміру.
В цій камері також присутній штучний інтелект: вона автоматично виділяє співрозмовників, автоматично наводится, реагує на спеціалізовані жести руками, що не потребує навіть пульта ДК для керування. Проводити якісні наради легше, ніж будь-коли.

Детальніше про функцію SAMRT-GALLERY AI / СМАРТ-ГАЛЕРЕЯ АІ

Функція реалізована апаратно і формує галерею картинок учасників конференції з виділенням облич чи верхньої частину корпусу людини з подальшим транслюванням наприклад в Zoom, Teams чи Google Meet. Просто активуйте функцію і камера AVer зможе автоматично ділитися відео Smart Gallery з будь-яким програмним забезпеченням для відеоконференцій.

        M90UHD – камера-візуалізатор контенту: продукт для застосування в освіті. За допомогою роздільної здатності Ultra HD 4K та безпрецедентного 322-кратного збільшення 
вчитель буде завжди впевнений в тому, що студенти, які не присутні в аудиторії, отримують якісну відео трансляцію контенту, з яким працює вчитель.

    PTC330UV2 – камера для потокової трансляції  відео в якості 4K, яка має 30-кратний оптичний зум, автотрекінг. Три режими автоматичного відстеження – знов за допомогою штучного інтелекту – зменшує час роботи з налаштуваннями та керуванням, які вимагає традиційна потокова камера.
Як новітні технології здатні допомогти подолати дефіцит захисного обладнання?

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.