VB30
Універсальна камера від Іnfobit
Цього року, коли офіси позакривались на карантин, масові заходи почали переходити в онлайн режим, а навчальні заклади впроваджують дистанційний формат навчання, підбір якісної камери для онлайн зв’язку став особливо гостро. І якщо ринок завалено камерами, які налаштовані для знімання лише однієї людини, яка сидить перед екраном, то як бути в ситуаціях, коли треба знімати групу людей, на тих же, наприклад, конференціях та ще й таким чином, щоб вони не тулились один до одного?

Серед цілого ряду рішень є камера VB30 від infobit. Ключовою її відмінністю являється її універсальність, яку їй забезпечує ширококутова оптика, а також вбудований мікрофон з динаміками.


Камера спеціально розроблена таким чином, щоб забезпечити кут огляду в 130 градусів. Тобто вона здатна захопити майже все приміщення з однієї точки. Тобто людям, які будуть сидіти навпроти неї не доведеться тіснитись і зможуть зберегти соціальну дистанцію, яка так важлива в часи пандемії.

Але крім самої оптики, камера оснащена інтелектуальною системою мікрофонів, які здатні фокусуватись саме на людині, яка розмовляє, навіть якщо так пересувається кімнатою. А на додачу до цього, конференц-камера VB30 має на борту якісні динаміки.



Компанія infobit представила на ринку універсальну систему для організації групових онлайн-конференцій, яка вже має все необхідне та не потребує налаштування, працюючи за системою “plug-and-play”, що дозволяє почати використовувати камеру одразу після її під’єднання через USB-кабель.
AVer - технології для освіти
Гібридне та дистанційне навчання для будь-якого навчального закладу

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.