Немає камери? Не проблема
коли є Hi-Fi гучномовець для конференцій

Ви соромитесь камери? Або конференц-камера надто дорога? Надто поганий інтернет-зв’язок для відеодзвінків? Це може здатися проблемою, якщо ви хочете мати систему віртуальних конференцій, але ви можете полегшити будь-яке з цих розчарувань, використовуючи один простий пристрій.

Усім, хто хоче перейти від телефону до віртуальних конференцій, не потрібно шукати набагато далі, ніж хороший гучний спікерфон для конференцій. Ніколи більше не витрачайте час, тримаючи телефон і годинами сидячи на місці під час довгого конференц-дзвінка, або не возиться з телефонами та налаштуваннями, намагаючись змусити третю сторону приєднатися до розмови. Проблеми з поганою пропускною спроможністю інтернету також можливо обійти, дотримуючись налаштування гучного зв’язку без відеозв’язку.

Конференц-спікерфон — це рішення для віртуальних конференцій лише для аудіо (але з можливістю подальшої інтеграції й відеозв’язку), що дозволяє здійснювати та приймати телефонні дзвінки одним натисканням кнопки. Гучномовці для конференцій можна розмістити на столі, а в ідеальній ситуації їх можна оптимізувати для кімнати будь-якого розміру, забезпечуючи комфортні аудіодзвінки навіть з кількома людьми в одній кімнаті. За допомогою правильної технології смартфон можна навіть під’єднати безпосередньо до гучного зв’язку, щоб підключитися до конференції третьої сторони.

Отже, ви можете задатися питанням: «Як мікрофон може точно вловлювати мій голос, якщо я не тримаю його біля вуха, як звичайний телефон?». Це серйозне занепокоєння, яке можна вирішити за допомогою високоякісних мікрофонів і дизайну. Щоб з’ясувати, наскільки добре працюють гучномовці для конференцій у цій області, було проведено кілька тестів діапазону аудіо-частот між різними гучномовцями для конференцій.


На зображенні ви можете побачити, що деякі гучномовці для конференцій мають проблеми із захопленням звуку всієї кімнати, тоді як високоякісні та спеціально створені гучномовці для конференцій можуть сприймати всі звуки, наче мікрофон тримають, як телефон. Вибір дизайну також має величезний вплив на це, і один із факторів, що Aver FONE540 так добре працює в цьому конкретному тесті, пов’язаний з його дизайном мікрофона на 360°, який допомагає сприймати звук з усіх напрямків.

Побачивши, наскільки зручний гучномовець для конференцій у порівнянні з традиційним телефоном, ви зрозумієте, чому 95% конференц-залів покладаються виключно на аудіо. Незважаючи на це, якщо ваш постачальник гучномовців також створює рішення для відеоконференцій, ви повинні мати можливість додати високоякісну камеру для відеоконференцій, якщо вам захочеться додати відео до ваших віртуальних зустрічей.


Окрім камер, нові й досконаліші динаміки пропонують можливість послідовного підключення, що дозволяє користувачам підключати декілька гучномовців разом, щоб заповнити більшу кімнату. Деякі постачальники AV-рішень також забезпечують додаткову гнучкість, продаючи мікрофони окремо, щоб ви не були змушені купувати більше динаміків, якщо вони вам не потрібні. Тенденція інтелектуального штучного інтелекту також не забута в динаміках – такі розумні функції, як виявлення подвійної розмови, нарешті, випадкові розмови один над одним залишаються в минулому, використовуючи AI для автоматичного виявлення голосів на будь-якому кінці дзвінка, ще більше зменшуючи розрив між віртуальними та особистими зустрічами.

Зараз з’являються якісні рішення лише для аудіосистеми з інноваціями в спікерфонах, завдяки чому легше, ніж будь-коли, зробити стрибок від використання мікрофона ноутбука (який, скажімо чесно, ніколи не був ефективним рішенням) або телефону для віртуальних зустрічей.

Taiden - бренд якості

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.