Taiden - бренд якості

AV-PRO пропонує найкращі рішення від найкращих виробників. Тому коли вирішувалось питання забезпечення України якісними конференц-системами, вибір пав на бренд Taiden.

Taiden - це визнаний лідер та найбільший виробник обладнання для конгрес- та конференц-систем. Авторитет компанії невпинно росте, про що свідчать чисельні інтеграції їх продукції в конференц-залі ООН в Нью-Йорку та в штаб-квартирі Всесвітнього Банку в Вашингтоні

Але крім міжнародних організацій, безпаперові конференц-системи Taiden активно встановлюють і в Україні. Наприклад, в головній залі Верховного суду, в залах засідань Полтавській обласної ради та Одеській міській ради.


Успіх компанії зумовлено не тільки якістю продукції, але й прийнятною ціною з широким набором функцій їх конференц-пультів. Taiden - інноваційний виробник, який постійно генерує нові можливості, моделі, рішення. Саме Taiden запропонував світу першу безпаперову конгресс-систему HCS-4100. З того часу кожний рік в безпаперових конгресс-системах з’являються нові функції,  поліпшується та урізноманітнюється дизайн. 

Про високу якість продукції свідчить той факт, що виробник надає 5 років гарантії на всі моделі. А як було сказано на початку, AV-PRO обирає виключно з найкраще.


AM-3100-WF - система бездротової презентації

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.