Чому ми обрали саме Dynabook?

Нещодавно ми повідомили, що AV-PRO стала офіційними дистриб’ютором ноутбуків Dynabook в Україні. Але чому саме ноутбуки цього бренду ми вирішили постачати на ринок та що в них такого особливого?

Зазвичай тут починають розповідати про неперевершені характеристики товарів, але зайдемо з менш явного боку. Ми обрали компанію Dynabook як партнера для співпраці в Україні, в першу чергу, через те що Dynabook - історично є брендом, що належить знаному та  добрезнаному виробнику Toshiba, який на теренах України завжди був символом якості та надійності, інший привід для співпраці саме з Dynabook - ефективні бізнес-процеси, які забезпечують вчасне виконання постачань. 

Для людей далеких від електроніки сьогодні є лише одна глобальна криза - пандемія коронавірусу. Але, насправді, на світовому ринку є ще одна проблема - “криза напівпровідників”. Заводи таких гігантів, як Ford, зупиняються через відсутність примітивних чіпів. Зараз Dynabook Europe належить корпорації Sharp, яка в свою чергу, належить Foxconn Technology Group - найбільшому виробнику обчислювальної техніки в світі. Іншими словами, вони здатні самі забезпечити себе та свою продукцію дефіцитними чіпами, так як являються їх виробниками. А саме це захищає нас від зривів постачання.

Але якщо перейти безпосередньо до продукту, що робить його таким особливим? Сьогодні найбільшу потребу в великих партіях ноутбуків в Україні переживають освіта та медицина. Ці дві сфери стикнулись з потребою почати працювати дистанційно. Але для цього потрібна й відповідна технічна база, частиною якої і є ноутбук. Разом з тим Dynabook спеціально розробили модель Satellite Pro C50, який ідеально підходить для цих двох сфер застосування завдяки збалансованості характеристик та помірної ціни.  Крім того, цей ноутбук є оптимальним і для потреб малого та середнього бізнесу.

Ці твердження підкріпляє успіх ноутбуків Satellite Pro C50 на ринку Ізраїлю. Згідно досліджень компанії IDC, Dynabook є найбільш швидкозростаючим постачальником ноутбуків для бізнесу та державних установ у 2020 році (із зростанням понад 800% у порівнянні з 2019 роком) в цій державі. Загальний обсяг продажів ноутбуків корпоративному та державному секторам в Ізраїлі в другій половині 2020 року склав близько 400 000 одиниць. 

Через пандемію, ізраїльські освітні та державні установи змушені були оснастити вчителів по всій країні ноутбуками. І вибір пав саме на Satellite Pro. Аналогічна ситуація відбувається і в Україні, де держава почала закуповувати за бюджетні кошти ноутбуки для вчителів та лікарів. А оскільки всі знають, що ізраїльтяни вміють рахувати гроші та не люблять викидати їх на вітер, важко буде заперечити, що Satellite Pro підійде для українського ринку.

А що робить цей ноутбук таким особливим? Відверто кажучи, Satellite Pro має лише дві ключові переваги, але дуже вагомі. По-перше, ціна. Як ми вказували вище, ноутбуки Dynabook виробляє Foxconn, а це значить, що при подібних технічних характеристиках, вироби можуть бути до 10% дешевшими за аналогічні у конкурентів. Що є вагомою перевагою, особливо при державних закупівлях. 

Інша важлива перевага, яка стала дуже актуальною з 2020 року - це сертифіковане антибактеріальне покриття. Так, від коронавірусу ноутбук вас не врятує (якщо не рахувати можливість працювати віддалено). Але й не слід думати, що з появою коронавірусу інші хвороботворні організми зникли з нашого життя. Не в останню чергу, ця особливість може бути важливою для медиків, яким через специфіку роботи доводиться мати справу з різними бактеріями.

Насправді існує ще одна перевага ноутбуків Dynabook перед іншими - це фірмова енергетична система, яка дозволяє більш ефективно використовувати запас батареї. Іншими словами, батареї мають більший ресурс експлуатації та забезпечують більш тривалий термін роботи ноутбуку. Ця технологія зараз використовується тільки в брендах, які належать Foxconn та в нових продуктах від Apple.

AV-PRO впевнені, що ноутбуки від Dynabook знайдуть свою аудиторію в Україні. Особливо серед людей, яким потрібна якість за розумні гроші.


AV-PRO авторизований дистриб'ютор ноутбуків Dynabook

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.