Toshiba Dynabook від Av-Pro

В 2021 році ми заключили довгостроковий контракт з всесвітньо відомою компанією Toshiba на постачання ноутбуків Dynabook з метою повернення цієї потужної торгової марки на територію України. Довгі місяці перемовин із виробництвом і, нарешті, перші партії лептопів перeтнули наш кордон.

З того часу компанія АВ-ПРО стала офіційним представником і постачальником в Україні ноутбуків Dynabook від Toshiba!

Багаторічний досвід Toshiba дійсно вражає і внушає довіру, а позитивні відгуки власників їх продукції тільки підтверджують якість та надійність техніки, до якої відносяться персональні комп'ютери Dynabook. 

Партнерство з виробником має багато зобов'язань, зокрема, наявність офіційного сервісного центру для проведення технічного обслуговування та здійснення гарантійних і післягарантійних ремонтів. Наявність професійної сервісної підтримки надає користувачеві ще більшої впевненості при використанні ноутбуків Dynabook впродовж усього терміну експлуатації!

Доречі, гарантійні терміни лаптопів мають  широкий та гнучкий діапазон - від 1 до 5 років, в залежності від модельного ряду та затверджених умов закупівлі, що дуже важливо, особливо для бюджетних організацій.

Відносно модельного ряду ноутбуків Dynabook, компанія Toshiba пропонує 3, так званих, сімейства: Satellite Pro, Tecra та Portege. 

Satellite Pro


Найбільш розповсюджені та затребувані рішення для сфери освіти та домашнього користування.

Tecra


Ноутбуки для ділових людей та ведення бізнесу.

Portege


Преміум ноутбуки з надпотужними технічними характеристиками і широкими можливостями у використанні.

На даний момент часу наш склад поповнений недорогою моделлю Satellite Pro C50-H-12W, яка, в першу чергу, призначена для навчальних закладів в умовах дистанційного навчання, але в наших планах найближчим часом значно збільшити кількість позицій, які будуть мати різну діагональ екрану від 13,3" до 15,6", процесори останнього покоління Intel та AMD, більш потужні акумуляторні батареї, ємністю до 53 Вт*год, сенсорні LCD дисплеї з кутом нахилу до 360 градусів та збільшеною яскравістю, сканером відбитків пальців і багатьма іншими корисними функціями та можливостями!

Ми впевнені, що ноутбуки Dynabook будуть надійним помічником і супутником для кожного українця та поціновувача продукції Toshiba, незалежно від сфери застосування та висунутих до них вимог!

Чому ми обрали саме Dynabook?

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.