Digibird VWC2-B Pro
Малий, але потужний

VWC2-B Pro - це компактний контролер відеостіни, який забезпечує відео в роздільній якості 4К при 60fps. До 4x джерел вхідного сигналу можуть відображатися одночасно на рідкокристалічному або світлодіодному екрані будь-якого розміру та у будь-якому положенні.


Гнучке розташування

VWC2-B Pro підтримує масштабування, “картинку-в-картинці” та накладання. Джерела можуть відображатися на відеостіні в будь-якій позиції будь-якого розміру



Простий у використанні

Спеціальний графічний інтерфейс, DigiBird App та програмні забезпечення керування дозволяють оператору управляти дисплеєм за допомогою простої операції перетягування на планшеті або ПК.



Висока роздільна якість

Обробка відео в 4к/ 60 Гц при 4:4:4 забезпечують високу якість зображення без жодних компромісів.



Універсальне застосування

Завдяки можливостям підтримки вбудованого аудіо та eARC, VWC2-B Pro пропонує вищу гнучкість для різноманітних програм в конференц-залах, невеликих кімнатах контролю та керування або цифрових вивісках.

Початок поставок з серпня 2021 року.


Технології відеостін
Порівняння технологій на основі рідкокристалічних панелей (LCD), кубів із зворотною проєкцією (RPC) та світлодіодних екранів (LED) для побудови відеостін в диспетчерських, кризових центрах та командних пунктах

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.