AM-3100-WF - система бездротової презентації

 AirMedia Receiver 3100 (AM-3100‐WF) забезпечує безпечну бездротову сумісну роботу в сучасному цифровому робочому просторі. Простота установки та управління, встановлення приймача в конференц-залах, переговорних кімнатах, залах, вестибюлях або практично в будь-якому приміщенні для створення продуктивного конференц-середовища. 

  •  AirMedia Receiver

Приймач оснащений функцією бездротової презентації AirMedia, виходом HDMI® на дисплей (до 4K) і різними інтерфейсами USB для бездротових конференцій і сенсорної інтерактивності. Підключіть ноутбук, смартфон, планшет, адаптер AirMedia Connect або інший тип джерела, щоб миттєво представити вихідне зображення на дисплеї.

  • Бездротова презентация AirMedia

За допомогою технології AirMedia користувачі можуть віддалено відображати контент з ноутбуків, смартфонів і планшетних пристроїв через вбудовану мережу Wi-Fi або через зовнішню бездротову мережу Wi-Fi®. Відображайте контент на настільних або портативних комп’ютерах за допомогою програмного забезпечення, розширення AirMedia для веб-браузера Google ChromeTM або технології дзеркального відображення екрану Miracast® (тільки для комп’ютерів Windows® 10). Також є можливість відображати контент з мобільних пристроїв AndroidTM і iOS за допомогою додатків AirMedia.

  • Презентація з кількох джерел

Демонструйт до чотирьох джерел одночасно з функцією AirMedia Canvas. Щоб максимально збільшити охоплення екрану, AirMedia Canvas автоматично налаштовує кращий макет на основі кількості активних користувачів, типу джерел та їх співвідношення сторін. Використовуйте додаток AirMedia або підключений сенсорний екран (продається окремо) для керування джерелами та їх розташуванням на дисплеї.

  • Безпровідні конференц-зв'язки

Безпровідні конференц-зв'язки забезпечують чудовий досвід спільної роботи, що дозволяє проводити відеодзвінки практично з будь-яким пристроєм. Додаток AirMedia забезпечує бездротовий доступ до безлічі підключених периферійних пристроїв для конференц-зв'язку, таких як звукові панелі, камери або спікерфон. Периферійні пристрої відразу ж доступні на ноутбуці користувача для використання в програмному забезпеченні Microsoft Teams® або ZoomTM.

  • Покращений інтерфейс екранної роботи

Коли джерело не підключено, AM-3100‐WF показує настроюваний екран-вітання на дисплеї з простими інструкціями щодо підключення та презентації. Інтеграція з Microsoft Exchange Server (для програмного забезпечення користувачів Outlook і Microsoft 365), Google CalendarTM або Crestron Fusion дозволяє відображати інформацію про доступність і кількість учасників на екрані. Впродовж конференції періодично з'являються повідомлення, що вказують як на тривалість та час, так і на наступну заплановану подію. Випливаючі повідомлення, надіслані Crestron Fusion, також можуть з’являтися в окремих випадках.

  • Додаткові опції керування

Увімкніть ручне керування AM-3100‐WF з сенсорним екраном Crestron TS або TSW-70. Він забезпечує додаткову інформацію про розклад кімнат та деталі конференцій, а також елементи керування вибором джерела введення, увімкненням/вимкненням живлення дисплея, гучністю та відключенням звуку дисплея. Додайте датчик зайнятості Power over Ethernet (CEN-ODT-C-POE) для керування увімкненням/вимкненням дисплея або цифровими вивісками в залежності від того чи зайняте приміщення. 

  • Служба виділення ресурсів і керування XiO Cloud

AM-3100‐WF сумісний із хмарним сервісом XiO, який дозволяє інженерам чи ІТ-менеджерам легко відкривати та керувати тисячами пристроїв. Загальний сервіс XiO дозволяє здійснювати системні оповіщення, а також керувати мережею. 

  • Функціональність Native Appspace

Інтегруйте додаток цифрових вивісок Appspace з AM-3100-WF. AM-3100‐WF може відображати контент із каналу цифрових вивісок Appspace, коли презентація не проводиться або кімната не зайнята.

  • Моніторинг об'єднання Crestron

Презентаційними кімнатами можна керувати та централізовано контролювати за допомогою служби керування підприємством Crestron Fusion. Додатковий датчик зайнятості (CEN-ODT-C-POE), AM-3100-WF може повідомляти, коли люди знаходяться в приміщенні, реєструватися, зокрема включати та виключати дисплей і робити незайняті приміщення доступними для нових бронь. Програмне забезпечення Crestron Fusion підтримує планування приміщень і може інтегруватися з різними сторонніми додатками для календаря. Миттєві повідомлення отримує служба підтримки, щоб швидко вирішити будь-які проблеми та максимально збільшити час робочого процесу.

  • Безпека корпоративного класу

AirMedia Presentation System - це рішення корпоративного рівня, яке може бути реалізовано в сотнях приміщень і легко налаштовано за допомогою веб-браузера Crestron Fusion або програмного забезпечення XiO Cloud. Використовуючи стандартні протоколи мережевої безпеки, такі як керування доступом до мережі 802.1x, аутентифікацію Active Directory і шифрування контенту AES, AM-3100‐WF захищає конфіденційність і забезпечує відповідність ІТ-політиці вашої організації.

  • Гібридне бездротове підключення з адаптером AirMedia (скоро)

В якості альтернативи програмної бездротової презентації AirMedia AM-3100-WF сумісний з презентаційним адаптером AirMedia (AM-TX3‐100, скоро з’явиться). Просто підключіть адаптер до порту USB-C® персонального пристрою для підключення до AM-3100‐WF. Адаптер взаємодіє з системою бездротової мережі, використовуючи вбудовані можливості мережі Wi-Fi для відображення контенту з дозволом до 4K30. У той час контент презентації масштабується до вибраного вихідного дозволу HDMI.


Основні властивості

  • Комплексне рішення забезпечує безпечну бездротову презентацію AirMedia з ноутбуками, смартфонами, планшетними пристроями та адаптерами AirMedia Connect

  • Забезпечує інтелектуальну автоматизацію за допомогою інтелектуального управління дисплеєм, керування персональними пристроями, виявлення зайнятості та інтеграцію в більш широку підключену екосистему.

  • Безпека корпоративного рівня і шифрування контенту захищає конфіденційність і забезпечує дотримання ІТ-політики

  • Сервісна підтримка XiO Cloud® для віддаленого виділення ресурсів і керування

  • Інтегрується з програмною платформою цифрових вивісок Appspace для відображення контенту

  • Підтримує обмін контентом чотирьох одночасних джерел для багатокористувацької спільної роботи з AirMedia Canvas.

  • Безпровідні конференції та презентації дозволяють співпрацювати з учасниками в кімнаті та вілдалено.

Нова модель бездротових конференцій iShare X400

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.