Нова модель бездротових конференцій iShare X400

iShare X400 — новинка в сфері бездротових конференцій, розроблена для задоволення нинішніх потреб проведення гібридних зустрічей та конференцій. 

Новинка в сфері бездротових конференцій, розроблена для задоволення нинішніх потреб проведення гібридних зустрічей та конференцій. 

 

Локальна презентація та одночасна співпраця з віддаленими учасниками, можливість підключати додаткові гарнітури такі як камера, мікрофон, динамік і дисплей покращує ефективність проведення презентацій та робить їх комфортними та якісними. 

  • BYOM

iShare X забезпечує безперебійну бездротову конференцію одним дотиком. З її допомогою ви можете почати гібридну нараду зі свого ноутбука, використовуючи будь-яке програмне забезпечення для конференцій, щоб насолоджуватися безперебійним зв'язком Bring Your Own Meeting (BYOM). Увіпкніть пристрій, автоматично підключіться до додаткових гарнітур: камери, мікрофони, колонки, звукові панелі.

  • Сумісність USB-камери/звуку

iShare X сумісний майже з усіма USB-камерами та аудіо-пристроями для USB-конференцій, напр. спікерфони, процесори AEC, звукові відеопанелі з інтеграцією аудіо тощо

  • Крос-платформа

Windows, macOS і Android підтримують усі важливі операційні системи та платформи. Пристрої Apple можна підключити через AirPlay. Miracast і hromecast доступні незалежно від платформи.

  • Миттєве відображення/приховування

Часто користувачі хочуть тимчасово приховати екран від аудиторії або через конфіденційність.

iShare X дозволяє миттєво приховати вашу проекцію лише одним клацанням миші на ключі та показати її ще одним клацанням.

  • Легка модерація

До одного iShare X можна підключити до 30 пристроїв одночасно.

  • Мультиперегляд

iShare X підтримує одиночний перегляд, 1x2 розділений перегляд або 2x2 квадратний перегляд. Підтримує до 16 джерел вхідного сигналу, підключених одночасно.

  • Високий рівень безпеки

WLAN зашифровано за допомогою автентифікації AES WPA2PSK, а передача даних також зашифрована за допомогою 256/1024 біт.

Крім того, iShare X розроблено з 2 окремими портами RJ45 як для співробітників компанії, так і для гостей.

  • Привітність до користувачів

iShare X працює для всіх, включаючи відвідувачів, які з’являються у вашому офісі вперше.

Оскільки немає потреби встановлювати будь-яке програмне забезпечення чи запитувати пароль Wi-Fi вашої компанії, зустрічі починаються та закінчуються вчасно за допомогою простого дотику та презентації.


  • Подвійний Wi-Fi

Що робити, якщо ви хочете використовувати Інтернет під час трансляції свого мобільного пристрою, який підключається до кімнати для нарад Wi-Fi без Інтернету?

iShare X підтримує технологію Dual-WiFi, яка дозволяє вам користуватися Інтернетом під час трансляції або показу онлайн-вмісту.


  • Інтуїтивно зрозуміле сенсорне керування

Завдяки інтерактивному дисплею або білій дошці ви можете керувати вихідним комп’ютером/Mac, маніпулюючи або додаючи коментарі без під’єднання кабелю. 

Taiden HSC-8300

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.