Інтерактивний лазерний стрілецький тренажер
Яку версію вибрати?
"ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ" - це інтерактивний стрілецький тренажер, за допомогою якого вчитель може ефективно формувати в учнів навички прицільної стрільби з автомата та пістолета.
 
Українські розробники програмного забезпечення, спираючись на свій досвід в розробці інтерактивних лазерних тирів, створили продукт, який увібрав у себе найкращій досвід у цій галузі.
Інтерактивний тир відповідає вимогам наказу №1357 Про затвердження Типового переліку засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів предмета «Захист України» закладів освіти, які забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти. 

Інтерактивний тир від AV-PRO на ринку з 2016 року. Школи в усіх регіонах України користуються комплексом на уроках "Захист України" для проведення практичних вправ. Ознайомитись з переліком шкіл, у яких уже встановлено тир можна за посиланням:  
Інтерактивний тир. Проєкти

"ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ"- це комплексний продукт, технічне завдання якого підбирається під бюджет та потреби замовника.
Технічна складова (напр. проектор, екран) підбирається відповідно до розмірів приміщення, освітленості та ін.  Якщо аудиторія уже обладнана інтерактивом, то можна доукомплектовувати додатковим обладнанням: камерою та масогабаритними макетами. 

Версії програмного забезпечення мають декілька відмінностей. 
Версія 1.1 - це молодша версія програмного забезпечення, яка містить в собі 4 вправи для освітнього курсу середньої та старшої школи (нерухомі та рухомі цілі, мішені, які з’являються та зникають, цілі, які вільно рухаються).

Також є можливість додавати окремі вправи:
  • Курс стрільб із стрілецької зброї для рядового та начальницького складу органів Внутрішніх Справ України початкових (3 вправи) та навчальних вправ (4 вправи) 
  • Спеціальні вправи для спецпідрозділів та груп захоплення" (4 вправи) 
  • Спортивні стрілецькі вправи з прикладної стрільби з пістолета" (4 вправи) 
Формат тиру: 4:3
Версія 2.1 - це оновлена версія програмного забезпечення, яка містить в собі вправи для освітнього курсу середньої та старшої школи, при цьому додатково має функцію конструктора, тобто викладач може створювати вправи самостійно. 

Також версія 2.1 має розширену галерею фонів та функцію додавання власних. Тобто є можливість додати фото реальної місцевості для практикування прицільної стрільби. 

Оновлена версія, крім вправ стрільби з автомату та пістолету, матиме вправи з РПГ.  Оновлення будуть відправлені усім хто має версію 2.1. 



Формат тиру: 16:10
Усі вправи з програмного забезпечення затверджені МОН.  Програма підтримує роботу з багатьма сторонніми додатками. 

Для усіх користувачів доступна підтримка і консультація, допомога в установці та налаштуванні. 


 

Як лазерний тир
забезпечує безпеку країни

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.