Контролери відеостін DigiBird VWC2-M4

Системи відображення на базі екранів колективного користування (відеостіни) – головний елемент центрів прийняття рішень, диспетчерських, ситуаційних центрів в галузях від безпеки, патрульних служб поліції до військових командних пунктів та критичної інфраструктури. На об’єктах критичної інфраструктури, або там, де технологічні процеси є безперервними, відеостіна  має працювати 24/7 безперебійно, надійно та максимально комфортно для зору операторів та користувачів інформації, що відображається на такому екрані.

Екрани колективного користування (відеостіни) також застосовують в торгових центрах, конференц-залах, на концертних майданчиках і виставках.

Модульна побудова відеостін дозволяє забезпечувати екрани потрібного розміру та геометрії, виходячи з поставленого завдання і габаритів приміщення. На екрани такого типу зазвичай виводиться величезний масив інформації (відео з камер спостереження, цифрові, текстові, графічні дані, відео високої якості). Для якісного відображення даних в подібних проектах використовуються рішення, які забезпечують високу роздільну здатність та контрастність.

Застосування екрану колективного користування підвищує ефективність і якість прийняття рішень, що суттєво покращує управління в цілому. Відеостіна допомогає швидко реагувати на нештатні ситуації, забезпечуючи відображення локальної проблеми на тлі комплексної інформації, що дуже важливо в диспетчерських і ситуаційних центрах для оцінки та аналізу ситуації в реальному часі. 

Процес опрацювання потоків даних різного типу та подачі на відеостіну потребують професійні потужні контролери відеостін. Для безперебійної, якісної роботи з відеостінами ми використовуємо рішення на базі контролера DigiBird VWC2-M4, яке успішно реалізоване у проектах для диспетчерських енергетичного сектору, зокрема Ташлицькій ГЕС та  Оператор ГТС України. 

Серія VWC2-M4 


це апаратний контролер відеостіни FHD. Завдяки спеціальному графічному інтерфейсу додаток DigiBird і веб-клієнт дозволяють оператору переглядати джерела вхідного сигналу та контролювати роботу відеостіни в режимі реального часу. За допомогою простої функції перетягування (drag and drop) оператор управляє джерелами інформації, що відображаються на стіні.

Контролер є сумісним із системами відеоспостереження. Підтримує довільне накладання шарів зображення, збільшення/зменшення, розтягування та режим «картинка в картинці» (PiP, або picture in picture). Сумісний із IPC-камерою для відображення потоку безпосередньо на відеостіну.


* На фото Регіональний центр управління електроенергетикою в Таїланді з контролером відеостіни DigiBird   
Digibird VWC2-B Pro
Малий, але потужний

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.