Від презентацій до конференцій
як знайти ідеальну камеру?

Уявімо собі що одному з вас потрібно провести відео-конференцію з важливим клієнтом в іншій країні. А комусь іншому провести лекцію, використовуючи цифрові технології, щоб підтримувати соціальну дистанцію із слухачами. І одразу постає питання: “Яку камеру мені обрати?”


Спочатку здається, що в обох випадках слід шукати те саме. Але копайте трохи глибше, і ви побачите, що для обох ситуацій є індивідуальні рішення.


Викладач готує для своєї презентації велику лекцію, багато різного змісту та велику сцену. Тож потрібно шукати камеру, яку можна непомітно встановити, але легко фокусувати на викладачі, поки він пересувається, а також чітко передавати вміст, який презентують.



Хороша PTZ-камера, наприклад, як Aver PTC500S забезпечує цю функціональність та багато іншого:

  • Потужний оптичний зум. Оптичний зум високого рівня відкриває можливість для стабільного високоякісного запису, навіть якщо об’єкт рухається, особливо постійно міняючи відстань між до камери.

  • Легке керування камерою. Будь-якій хорошій PTZ-камері не буде потрібно більше обладнання, ніж просто динамік. Функціональність PTZ на основі штучного інтелекту звільняє рух будь-якого доповідача чи лектора. 

  • Відстеження доповідача на основі штучного інтелекту. Відстеження доповідача на основі штучного інтелекту преміум-класу є необхідністю для професійних AV-камер, оскільки доповідач (або навіть доповідачі) у великому приміщенні або великій сцені можуть переміщатися на великі відстані в гучному середовищі, де відстеження звуку не допоможе.

Хоча деякі з цих функцій чудово підійдуть і для звичайної відео-конференції, насправді для цього існує краще рішення.. Вам потрібна установка, яка може підтримувати розмову, обговорення кількох людей і сприяти реалістичному двосторонньому спілкуванню, хоча через розпал пандемії ми вимушені триматись подалі один від одного.



На щастя, камери відеоконференцій, такі як, наприклад, Infobit iCam VB50 або  Aver VB130 забезпечують продумані функції саме для цих задач:

  • Інтелектуальне налаштування ширини огляду. Такі функції, як AI SmartFrame від AVer, забезпечують можливість віртуальних конференцій, пропонуючи повністю автоматичне змінення ширини огляду камери, щоб гарантувати, що всі з учасників помістилася в кадр.

  • Простота використання. Функції простоти використання, за принципом plug-and-play, а також сертифікати стороннього програмного забезпечення є поширеними серед хороших камер для відеоконференцій, і не без підстав: бізнес сектор використовує величезну різноманітність різних пристроїв і тому необхідно щоб вони були між собою сумісні.

  • Сертифікати програмного забезпечення. Якщо говорити про сумісність, апаратна сумісність не має великої користі без сумісності програмного забезпечення. Щоб забезпечити найкращий сервіс для клієнта, наявність камери для конференцій, сумісна з будь-яким програмним забезпеченням на вибір, є чудовим першим кроком до комфорту вашого клієнта або партнера. Ось чому, купуючи камеру для відеоконференцій, ви часто побачите всілякі значки для сертифікатів від великих і малих постачальників програмного забезпечення для конференцій.

Завдяки правильному вибору камери, будь то PTZ-камера або камера для відеоконференцій, ви можете перетворити свій досвід віртуального спілкування та вивести вміст віртуальних конференцій або презентації на новий рівень.

Aver VB130
Просто, яскравіше та краще

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.