Відеоконференція для ділового спілкування
Створіть ідеальну бізнес-конфігурацію
Камери Aver – це професійне рішення за доступним бюджетом для будь-якого замовника, який хоче отримати високу якість зображення на екрані в режимі відеоконференц-зв’язку в переговорній кімнаті або в конференц-залі.


Ефективність відеоконференцій для поліпшення прибутковості бізнесу та заощадження на відрядженнях доведена багатьма дослідженнями. Досвід користувачів вказує на якість та надійность обладнання, що використовується.

Всі керовані PTZ-камери Aver мають надсучасні технічні характеристики: 
  • розподільча здатність fullHD 1920x1080 та 4К 
  • потужний оптичний зум від 12x та вище 
  • набір режимів автофокусу, автояскравості і контрастністі (технологія True WDR)
  • зручність управління з пульта дистанційного керування з можливістю наведення на окремих людей
  • підключення одним USB-кабелем.
Також камери мають автоматичні пресети положення камери і зуму для легкості наведення на різні зони приміщення або на різних людей, наявні різні інтелектуальні режими утримання в кадрі учасників конференції та багато іншого.

Камери Aver єдині в індустрії, що мають гарантію 3 роки відразу, та ще 2 роки після додаткової реєстрації на сайті виробника. 
Світова сертифікована якість

AVer забезпечує якість звуку та відео світового рівня та сумісність із популярним програмним забезпеченням для відеоконференцій.
Системи USB-конференцій від AVer легко інтегруються з більшістю хмарних і веб-програм для відеозв’язку. А сертифікація від Microsoft Teams, Skype для бізнесу, Zoom, Barco та Google Meet™ є доказом того, що конференц-камери AVer ідеально підходять для всіх типів приміщень для зустрічей.
  • Використовуючи Google Meet, AVer і Google спрощують робочий процес, а інтелектуальні функції AI покращують спілкування.
  • Більшість камер AVer USB Conferencing сертифіковані Teams, і всі вони повністю сумісні з платформою Microsoft для віддаленої співпраці. Ця сумісність дозволяє починати віддалені конференції лише одним клацанням миші.
  • У поєднанні з Zoom пристрої для відеоконференцій AVer ефективно зменшують ваші витрати на подорожі та відрядження, дозволяючи клієнтам бути поруч із вами та починати віртуальну зустріч у будь-який час.
  • Конференції AVer і CyberLink тісно інтегровані. За допомогою кількох простих кроків ви можете транслювати до 12 відеокадрів для сотень людей одночасно, що полегшує проведення масштабних конференцій онлайн.
  • Розроблені з акцентом на широку сумісність, USB-відеопристрої AVer дають вам гнучкість у використанні будь-якого програмного забезпечення. Сертифікація RingCentral гарантує, що інтуїтивно зрозумілі аудіовізуальні рішення AVer забезпечують високу продуктивність і якість.
Конференція AVer, як особиста зустріч

AVer вивели технологію відео- та аудіо на новий рівень, завдяки чому відеоконференції стають природними та подібними зустрічам віч-на-віч.


Huddle та малі кімнати для нарад
Приміщення для зустрічей на 1-8 осіб           
 
Середні кімнати для нарад 
Приміщення для зустрічей на 8-15 осіб   
 Великі кімнати для нарад 
Приміщення для зустрічей понад 15 осіб               
Легке встановлення та швидке підключення до світу

Просте, зручне встановлення та дизайн, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс керування дозволяють легко синхронізувати вашу нараду з будь-ким лише кількома клацаннями миші.
Чому AVer?
Найкращі рішення для відеоконференцій від AV-PRO

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.