Smart Gallery від Aver|Інновації в сфері штучного інтелекту

З послабленням COVID-них обмежень ми вже більше не працюємо винятково із дому. Замість цього популярності набирає гібридний графік роботи.

Дослідження свідчать про те, що 9 із 10 організацій дотримуються саме такого режиму, тому що він є ефективним і комфортним для працівників. Дні, коли ми мали працювати лише за своїм робочим місцем , або винятково вдома уже в минулому.

Сьогодні робота – це про можливість бути гнучкими та досягати балансу між продуктивністю та гармонійністю життя.
Зрозуміло, гібридна робота передбачає гібридне спілкування. Робочі зустрічі, наради – невід’ємні етапи на шляху до успіху будь-якої компанії, тому технічна якість такого спілкування стає дуже важливою.

Співробітники, які працюють віддалено, потребують можливості бути на зв’язку та в єдиному інформаційному полі з тими, хто знаходиться в офісі, тим хто, відповідно, в офісі, необхідні ті ж можливості. 

Разом з тим, гібридні зустрічі  поєднують два режими спілкування. Це робить їх більш складними з технічної точки зору, ніж нарада, де всі зустрічаються віртуально використовуючи Lifesize, Тeams, чи інші платформи для спілкування.

Для тих, хто бере учать в зустрічі дистанційно, важливо добре бачити тих, хто в офісі, та добре з ними комунікувати. Без належної підготовки гібридні наради ризикують суттєво зменшити ефективність із-за нечіткого мовлення та нерозуміння співрозмовника, неможливістю нормально бачити саме того, з ким спілкуєшся та просто із-за того, що людина може тимчасово відволікатися від робочих справ, коли розуміє, що ії не видно на тому боці екрану).

Для запобігання таких прикрих ситуацій AVer Information Inc. створила чудове рішення - Smart Gallery, технологію із AI-галузі. Якщо цікаво, читайте далі


Що воно таке ця Smart Gallery?



Smart Gallery – це AI-технологія, яка поєднує обладнання для створення комфортного середовища для спілкування, яке вільне від притаманних гібридному спілкуванню вад, яка гарантує добрий звук та якісну картинку для обох категорій учасників: тих, що віртуально присутні, і тих, хто знаходиться в переговорній кімнаті.

Ця технологія полягає в знаходженні лиць та об’єктів для ідентифікації кожної людини в кімнаті та її відображенні у вигляді окремої картинки (або лице, або погруддя). Іншими словами, Smart Gallery відображає кожного учасника таким чином, що той, хто гібридно спілкується, добре бачить кожного, розуміє, хто зараз говорить, а ті, хто знаходяться в переговорній, підтримують потрібний рівень власної уваги (бо їх же ж дуже добре видно!). Ну, звісно, не тільки тому)

Крім того, Smart Gallery автоматично додає та видаляє картинки учасників, які з’являються фізично заходячи, або залишаючи кімнату переговорів. Технологія забезпечує автоматичне налаштування кута нахилу, тому про налаштування камери перед кожною нарадою можна забути. Незалежно від того, де ви знаходитесь, навіть в дуже віддаленому куті переговорної, технологія зможе вас нормально показати на екрані, без перекосів обличчя, пов’язаних з кутом та перспективою. Використовуючи застосунок PTZApp 2, що є на борту камери, та хмарне рішення з відео-конференцій, Smart Gallery зробить якісною вашу гібридну нараду.

Чому це так важливо?

Ви можете сказати, що так, це здорово, але чому це так потрібно?

Під час пандемії ми всі були в рівних умовах віддаленого спілкування за допомогою хмарних технологій. Зараз  спілкування гібридне, і цікаво те, що обидві категорії такого спілкування є досить вразливими.

За допомогою технології Smart Gallery віддалені працівники будуть мати доступ до аудіо інформації а також, до досить важливої, невербальної інформації, яку ми зчитуємо з виразів обличь, жестів та інших елементів мови тіла. Технологія робить нас більш залученими, запобігає непотрібній плутанині від нерозуміння, хто зараз говорить та що він хоче донести невербально. Крім цього, забезпечуючи рівність представленості, технологія Smart Gallery  стимулює дистанційних співрозмовників частіше висловлюватися, бути активними учасниками дискусій. Все це разом сприяє підвищенню ефективності таких зустрічей. 

З набуттям популярності гібридного стилю роботи, гібридні зустрічі – наша нова нормальність. І стає особливо важливим для успіху компаній та окремих людей якісно адаптуватися до цієї нормальності.

Аби дізнатися більше про технологію Smart Galley в камерах AVER, відвідуйте наш сайт з інформацією стосовно камер: CAM520 Pro2VC520 Pro2CAM550VB342 ProVC550.

НАШІ НА ISE | AVer

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.