Наші на ISE 2023
Рекордсмен цьогорічної виставки ISE 2023 по кількості нагород
Epiphan представили ключові вдосконалення сімейства продуктів Pearl :
- Нова підтримка NDI|HX для Pearl Mini та оновлена ​​підтримка NDI для Pearl-2
- Пряма інтеграція Epiphan Connect для Microsoft Teams із системами Pearl
- Новий Q-SYS і вдосконалена інтеграція системи керування Crestron 

Нагороди отримали:


Epiphan Pearl Family отримала кілька нагород Best Of Show від журналу AV Technology Magazine .

Карти AV.io+ отримали нагороду Top New Technology від Commercial Integrator і Best in Show від Tech & Learning Magazine.


Epiphan Connect також отримав нагороду Best of Show від журналу AV Technology.

Крім нової лінійки інтерактивних дисплеїв для освіти та бізнесу , Newline продовжує активно розвивати функціонал програмного забезпечення. 
На виставці Newline були представлені інтерактивні дисплеї Lyra, Elara, Vega та сенсорний 27-дюймовий монітор Flex. 

 А також новинки:


Newline Cast Unlimited

Нова версія Newline Cast, яка включає новаторську функцію під назвою «необмежені з’єднання». Ця функція дозволяє кожному в кімнаті для нарад або в класі бездротовим способом транслювати свій екран.

Newline Engage -   хмарна версія

Після успіху Newline Engage Desktop Newline випустили абсолютно нову версію програмного забезпечення для інтерактивної дошки, повну чудових інструментів, які дають змогу вчителям залучати своїх учнів до інтерактивного навчання.

Інноваційні продукти PureLink сколихнули ринок, особливо з темами USB-C, AOC, гібридного робочого підключення, а також рішень для управління підключеннями і моніторингу для AV.

Медіахаб PureLink

Медіахаб PureLink2 — це найбільш гнучке, набірне та орієнтоване на користувача рішення для підключення до робочого простору. Він складається з високоякісного алюмінієвого корпусу, доступного у розмірах з 5 слотами, 7 слотами та 10 слотами. 
Універсальний корпус дозволяє підключення за допомогою великої кількості вставних модулів, включаючи док-модулі, модулі живлення та вибір кабелів із різноманітними роз’ємами та типами з’єднань . Він поєднує інтуїтивно зрозумілу практичність із елегантним гармонійним форм-фактором, який додає елемент стриманої розкоші в будь-яке середовище.

 

FiberX

Коли відстань, якість і пропускна здатність важливі. AV-індустрія продовжує розвивати пропускну здатность кабелів, вищу швидкість та якість сигналу без втрат на все більших відстанях. Традиційні мідні кабелі досягають своїх меж на цих відстанях і не можуть виконувати роботу з необхідною надійністю. FiberX був розроблений, щоб задовольнити цю специфічну потребу галузі.
Поєднуючи різні стандарти передачі з новітніми передовими технологіями, FiberX гарантує, що існуючі інфраструктури AV продовжуватимуть відповідати високим вимогам користувачів і клієнтів.
Завдяки високій якості матеріалу FiberX також характеризується меншим радіусом вигину, що забезпечує швидшу та простішу установку, ніж у аналогічних продуктів.

VueLogic


Продукти серії Vuelogic є ідеальним вибором для стильних, але функціональних речей для роботи та зустрічей, які відповідають сучасному гібридному робочому простору.
Розроблено для задоволення потреб домашніх офісів, приміщень для спілкування, невеликих кімнат для переговорів і великих конференц-залів, головним фокусом якого є тенденція до використання власного пристрою (BYOD).

Асортимент включає в себе елегантні практичні підставки для ноутбуків, багатофункціональні док-станції та зручні продукти преміум-класу UCC, усі вони виграють від великого досвіду PureLink ProAV.
Optoma та Mozaik об’єднали зусилля, щоб надати вам найкращий навчальний контент. З кожною покупкою інтерактивного дисплея Optoma 5-Series (IFPD) після реєстрації ви отримаєте безкоштовну 1-річну підписку на mozaBook.**

Ця потужна освітня платформа надає велику кількість інтерактивних ресурсів, включаючи інструменти інтерактивної дошки, тести та мультимедійні матеріали. Незалежно від того, чи ви викладач, студент чи адміністратор, комбінація mozaBook і Optoma 5-Series IFPD зробить внесок в покращення інтерактивного навчання. 

**Ця пропозиція доступна виключно для навчальних закладів з кожною покупкою інтерактивного дисплея Optoma 5-Series. Кожна ліцензія надає доступ до одного пристрою та дозволяє необмежену кількість користувачів цього пристрою.

Від гібридних робочих рішень до житлових і готельних систем, стенд Crestron на виставці ISE® був присвячений колаборації людини і технологій в звичайному житті.
Кожен, хто прийшов, швидко зрозумів, що мова йде про досвід і взаємодію з технологією, а не просто "чорні ящики на стінах")

Бездротова презентація AirMedia® та

The Sightline Experience: ідеальне рішення для гібридної роботи


Акцент презентації Crestron був побудований на взіємодії технологій та людини. Представлені рішення для проведення зустрічей, такі як Crestron Sightline і вся лінійка Crestron Flex Unified Communications для кімнат будь-якого розміру. Тут команда продемонструвала як гнучкі програми можуть вивести зустрічі на новий рівень як звичайних так і гібридних процесів. 

Компанія додає, що останнє оновлення Automate VX спростило проведення зустрічей у будь-якому великому приміщенні. Це оновлення включає інструмент Intelligent Video Room Designer. який накладає камери та мікрофони на план кімнати. Завдяки цьому він допомагає візуалізувати взаємодію між камерами та мікрофонами до розгортання дизайну.

Режим реального часу від Automate VX також дозволяє легко регулювати кути та ширину кадру. Бездротову співпраця Crestron AirMedia і відеопанель Jabra PanaCast 50 робить пакет наскрізним рішенням BYOD, яке дає можливість організаціям переналаштувати своє робоче місце для гібридних зустрічей.

 

Готельні рішення


На стенді також був представлений перший в історії «Готель Crestron» — можливість роботи з відвідувачами починаючи від реєстрації до індивідуального проживання. І все це працює на обладнанні Crestron.

Newline|Vega

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.