Newline|Vega

VEGA (TT-6522Z)


інтерактивний дисплей 65", ємкісна технологія, 40 торкань multi-touch, 

роздільна здатніть 4K, ОС Android 11, 

3 роки гарантії, комп’ютер OPS (опція), 

ПЗ в комплекті - Engage, Whiteboard,

 Launch Control,  Cast,  Broadcast, 

Display Management, Reactiv Suite 

Технології та візуальне введення є важливими для сучасного робочого середовища. Окрім швидкої та ефективної передачі інформації, інтеграція інтерактивних дисплеїв у робочі процеси допомагає максимізувати концентрацію, інтерактивність і продуктивність.

Newline надає інтуїтивно зрозумілі інструменти для співпраці у вас під рукою, допомагає створити привабливе, динамічне робоче середовище та забезпечує ефективність ваших зустрічей. Надихайте своїх колег на участь і взаємодію, стимулюйте проактивну співпрацю!

Виведіть свої зустрічі на абсолютно новий рівень.

  • Універсальні та гібридні рішення

  • Захищений, безпечний і перспективний

  • Підключіть будь-який пристрій через будь-яку мережу

  • Сумісний з усіма платформами

 УНІВЕРСАЛЬНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ КОНФЕРЕНЦІЙ

Серія Newline Z — це потужне високоякісне універсальне рішення, розроблене для корпоративного робочого простору.

Серія Z оснащена широкоформатною камерою 4K, системою з 8 мікрофонів і потужною звуковою системою, включаючи сабвуфер. Разом із високоякісною панеллю з технологією Optical Bonded PCAP серія Z забезпечує захоплююче аудіо/відео.

БЕЗПЕКА Є  АБСОЛЮТНИМ ПРІОРИТЕТОМ

Розуміючи корпоративний робочий простір, Newline розробила інтерактивні дисплеї, які можуть задовольнити потреби ІТ-інфраструктури, що вимагає найвищого рівня безпеки.

Розроблені для робочих середовищ у фінансовому секторі, уряді та універ-ситетах, ці інтерактивні дисплеї не мають Android на борту та такі ж безпечні, як ваша ІТ-інфраструктура!

 АНТИМІКРОБНЕ ПОКРИТТЯ - БЕЗПЕЧНЕ КОРИСТУВАННЯ

У більшості офісів інтерактивні дисплеї мають кілька користувачів, які презентують і співпрацюють на одному дисплеї. Це призводить до легкого поширення мікробів.

Newline застосував сертифіковане TÜV антимікробне покриття на сенсорній поверхні, щоб захистити вас!

Налаштування профілю користувача


Головний екран і ретельно підібрані налаштування можна зберегти для вчителів, студентів, команд або відділів. Працюйте без клоптів про перемикання пристроїв і користувачів – більше не потрібно входити на пристрої та налаштовувати екран для сеансу. Ідеально підходить для сучасного гнучкого середовища.

Миттєве підключення


Потокова передача ваших даних за допомогою швидкого та легкого підключення USB-C. Завдяки plug & play USB-C весь процес налаштування вимагає підключення одного кабелю, який передає дані, аудіо, відео та живлення. Миттєво підключайте та від’єднуйте або перемикайте пристрої без будь-яких клопотів – просто підключіть і приступайте до роботи.

Датчик відстані


Оснащені датчиком наближення, інтерактивні дисплеї Newline автоматично вмикаються/вимикаються залежно від присутності людини в кімнаті.

Дисплей 4K з технологією Optical bonding



Оптичне з’єднання забезпечує надширокий кут огляду 178°. Де б ви не сиділи в кімнаті, зображення буде яскравим і чітким.

КАБЕЛІ НЕ ПОТРІБНІ!


Повна інтеграція OPS і SDM в сенсорний екран забезпечує пряме підключення до вбудованої аудіо/відеосистеми без необхідності використання будь-яких кабелів. У поєднанні з підключенням USB-C потужністю 100 Вт для вашого ноутбука, найновішим Wi-Fi і Bluetooth у вас є виграшне універсальне рішення для вашого корпоративного робочого місця!
ДО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ПОТРІБНО ГОТУВАТИСЯ!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.