НАШІ НА ІSЕ | NEWLINE
ISE (Integrated Systems Europe) — головна подія для AV спільноти.  Newline Interactive не могла пропустити це. Cтенд Newline захопив відвідувачів вражаючим дизайном. Ті, хто там побував, змогли на власні очі побачити культові моделі бренду, а також новинки 2022!

Протягом днів, які тривав ярмарок, з 10 по 13 травня, у просторі Newline також проходили бесіди та демонстрації інтерактивних панелей, програмного забезпечення та аксесуарів. 

Newline як основний виробник інтерактивних рішень, який у 2021 році позиціонував себе як другий бренд на ринку за обсягом продажів, представив нові моделі дисплеїв та можливостей нову лінійку All Stars 2022!

🠗 Можливості та фішки представлені NEWLINE 🠗

🠗 All Stars 2022!🠗 
CLASSY ALL-IN-ONE COLLABORATION

Vega - найяскравіша зірка в асортименті продукції Newline!
Це високоякісне рішення забезпечує захоплюючий досвід AV. Унікальна вузька рамка товщиною лише 3 мм робить Vega ідеальним дизайн рішенням для робочого місця. Вбудована звукова система, мікрофон і камера забезпечують гібридний характер. Революційний сенсорний інтерфейс PCAP забезпечує прекрасне сенсорне керування та зручність письма.
Vega по праву є  флагманською моделлю Newline!

ПОТУЖНИЙ, НАДІЙНИЙ ТА ГІБРИДНИЙ

Цей інтерактивний дисплей високого класу містить усі можливості, які ви можете побажати у своєму робочому просторі; потужний, високоякісний звук і чудові відчуття дотику і письма завдяки оптичному з’єднанню SS.
Модульна камера та вбудований мікрофон роблять Elara справжнім гібридним рішенням. Надширокий кут огляду гарантує, що кожен у кімнаті може скористатися кришталево чистим зображенням 4K та насиченими кольорами. У Елари є все!
БЮДЖЕТНИЙ ТА БЕЗПЕЧНИЙ УНІВЕРСАЛ!

Найкраще універсальне рішення підтверджене користувачами на сьогодні, Newline Lyra.Це потужний, безпечний і надійний дисплей майбутнього.
Широкі можливості підключення, дивовижна простота використання та технологія письма, схожа на папір, дозволяють користувачам повністю зосередилися на своїй роботі. 
Усе це, пропонуючи захоплюючий досвід AV, з яскравими кольорами та кришталево чистим зображенням 4K для кожного місця за доступною ціною!
ВАША НАЙКРАЩА СТАВКА НА ВИСОКУ БЕЗПЕКУ

Коли безпека є вашим абсолютним пріоритетом, Naos+ — найкращий вибір.
Відсутність вбудованого Android
робить це преміум-рішення безпечним на корпоративному рівні, розроблене для корпоративного робочого простору та закладів вищої освіти.

Розширені можливості підключення, слоти OPS і SDM  роблять Naos+ ідеальним рішенням для компаній, університетів і навчальних закладів.
РОБОЧИЙ ПРОСТІР НОВОГО ПОКОЛІННЯ 

Newline Flex додає прогресу в  нашу роботу. Незалежно від того, чи працюєте ви в офісі чи віддалено вдома, цей універсальний сенсорний монітор «все-в-одному» 27" призначений для спільної роботи. Так само інтуїтивно зрозумілий, як і ваш особистий гаджет, Flex дозволяє вам спілкуватися та співпрацювати в цифровому робочому просторі просто і звично.  
Просто підключіть свій ноутбук і миттєво удоскональте його до сенсорного екрану, письма та відеоконференцій світового рівня.  


Щодня Newline розважав відвідувачів "щасливою" годиною перед закриттям, а також куточком для кави. Тому що професіоналізм не суперечить відпочинку! 

ISE — це аудіовізуальні рішення, простір для спілкування, а також для відпочинку серед колег!

Одним словом, ISE 2022 був успішним. Newline повернувся і зробив це стильно.

НАШІ НА ISE | Epiphan

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.