Життя AV PRO у часи війни

Друзі,

В цей час найпоширенішим є питання «Як ти, як ви..??» В стислості форми так багато сенсів: ми тривожимося, сподіваємося та піклуємося. А таке очікуване у відповідь «привіт!» - це радість, полегшення, допомога.

От і ми АВ-ПРО з вами! 

Ми є, ми поруч, ми працюємо. Чим ми живемо? Новинами, як і всі, вашими запитами та замовленнями. 

Наша команда без змін, правда маркетолог в  ЗСУ, а проєктант перетворився на драйвера-човника))), який завжди десь між кордоном та місцями, які потребують допомоги. Наші комерсанти допомагають відвантажувати товар зі складів (бо їх зараз декілька), або публікують новини, бо має хтось це робити, поки маркетолог, робить найголовнішу справу.

Так, ми врятували наш чималенький склад, і маємо можливість відвантажити наші добрі перевірені часом товари вам за першою потребою. 

А якщо!!! у вас є запити на щось нове, чи таке, що ми до сих пір не імпортували, ми готові, спеціально для вас, розробити ці товари та працювати в нових напрямках діяльності. Бо, зрозуміло, треба змінюватися та допомагати один одному! Тому пишіть, дзвоніть, питайте, ми будемо дуже раді опрацювати ваші запити та просто почути вас!

Зменшення цін на Aver

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.