«Код незламності освіти Донеччини»
Виставка сучасного обладнання для забезпечення освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти
Під час ІХ Конгресу освітян Донецької області «Код незламності освіти Донеччини» у м. Київ організовано виставку сучасного обладнання для забезпечення освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти за напрямами: захист України, мінно-вибухова небезпека, пожежна справа, домедична допомога, клас безпеки під ключ, STEM-обладнання та STEM-лабораторії.

 

Учасники Конгресу мали можливість відвідати заходи від компанії «STEM-клас». В партнерстві зі «STEM-клас» AV-PRO презентували власну розробку - інтерактивний лазерний тир "Захисник Вітчизни".
Всі гості та учасники мали можливість попрактикувати навички прицільної стрільби на тренажері та особисто протестувати рішення, створене українськими виробниками спеціально для кабінетів "Захист України".
Такі кабінети - це нова необхідність, продиктована сьогоденням. Освітяни проявили зацікавленість у розробках та відзначили їх актуальність. 
Усі бажаючі мали змогу ознайомитись з функціоналом та можливостями інтерактивного тиру. Проявили зацікавленість до розробки і почесні гості Конгресу, зокрема президент НАПН України, академік Василь Кремень, заступник міністра освіти і науки України Андрій Сташків, віцепрезидент НАПН України Олег Топузов
Освіта України постійно розвивається і підлаштовується під вимоги сучасності. Саме тому велика увага зараз приділяється забезпеченню обладнанням класів безпеки та захисту України. Інтерактивний тир уже встановлено у багатьох школах усіх областей України і AV-PRO продовжує вдосконалювати це рішення новими вправами, додавати нові макети зброї та багато іншого.  
Детальніше ознайомитися з лазерним тиром "ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ" можна за посиланням:
https://av-pro.com.ua/zakhisnik-vitchizni


BARCO ISE 2024
# Наші на ISE

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.