Серпнева конференція "Освіта єднає"
Напередодні початку нового навчального року-2023, 25 серпня, Міністерство освіти і науки України провело серпневущорічну освітню конференцію "Освіта єднає", яка стала платформою для об’єднання фахівців із різних галузей освіти та державних лідерів, міжнародних партнерів, представників громадських організацій та молоді.
Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий та Віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій Михайло Федоров презентували учасникам рішення про відновлення і відбудову, новий зміст освіти, рестарт «Нової української школи», коледжі майбутнього, діджиталізацію та ін.
Спікери-експерти презентували бачення майбутнього освіти, а також обговорили виклики нового навчального року та запропонували відповіді на них.  Розповідали про нові можливості НУШ, легкий вхід у професію, штучний інтелект в освіті, ментальне, психоемоційне здоров’я учасників освітнього процесу, Стратегію інклюзивної освіти, а також про те, як цифровізується освіта в Україні. 
Під час конференції проходила виставка освітнього обладнання у "Зоні презентацій". 
У партнерстві з компанією "Bi-Pro" Av-Pro представили нову лінійку Newline - інтерактивні панелі Lyra та Elara.
У зв’язку з тим, що одним з основних презентованих напрямків конференції стали РЕСТАРТ НУШ та Диджиталізація, ці рішення як ніколи актуальні для української освіти.
І ось декілька головних аргументів на підтвердження того, що інтерактивні дисплеї Newline - ЦЕ НАЙКРАЩЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ОСВІТИ:
  • Вбудована операційна система Android 11 і дуже потужна, найсучасніша «начинка». Завдяки цьому, вже з коробки панелі є цілком самодостатніми пристроями, з якими можна працювати.
  • Всі дисплеї обладнуються найсучаснішими РК-матрицями, високою яскравістю та контрастністю, що гарантує максимальну якість зображення в будь-яких умовах та сценаріях використання. А автоматична корекція яскравості та фільтр свічення синього кольору на рівні «заліза» гарантують збереження зору вчителів та учнів. Newline дбає про безпеку учнів. 
  • Newline - це готове до використиння РІШЕННЯ ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОГО ЧИ ГІБРИДНОГО НАВЧАННЯ!
  • Newline пропонує найпотужніший програмний комплекс для створення та проведення інтерактивних уроків!
  • Крім того, панель Lyra є елементом навчально-тренувального комплексу ефективного засвоєння навичок управління безпілотними літальними апаратами для кабінету "Захист України"- «FPV-школа» від компанії B-Pro. 
Учасники конференції мали змогу протестувати та відчути роботу панелей самостійно.
Освітяни знайомилися  з функціоналом та принципами роботи інтерактивних дисплеїв. На власному досвіді вони могли переконатися у тому, що це дійсно найкраще рішення для навчальних установ. 
Ми раді, що змогли передати часточку професійної любові та бадьорого заряду в наймаштабнішій освітянській конференції!
Напевно, Вам цікаво дізнатися про те, що Newline постачається в школи України з 2016 року. Вже сотні учбових закладів країни користуються технологією, яка перевірена часом та високими вимогами освіти.

Більше про Newline тут: Інтерактивні дисплеї Newline від AV-PRO.

«Код незламності освіти Донеччини»
Виставка сучасного обладнання для забезпечення освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.