Crestron ISE 2024
# Наші на ISE

У 2024 Crestron знову зосередився на створенні та вдосконаленні продуктів корпоративного ринку та рішень для конференц-систем та випустив  особливо велику кількість нових продуктів, зокрема:


Crestron запропонував нові чотири камери для середніх та великих конференц залів. В даних камерах використовується оптичний зум, який забезпечує більш чіткіше зображення.
Інтелектуальні PTZ камери з оптичним зумом 
 

I12:
• З вбудованим ШІ для групового кадрування та відслідковування доповідача.
•  Підходить для середніх та великих кімнат.
•   12-кратний оптичний зум.
I20:
• Покращене відслідковування доповідачів з груповим відслідковуванням та попередньо встановленими зонами. 
• Підходить для середніх та великих кімнат.
• 20-кратний оптичний зум
PTZ камери з оптичним зумом 
P20:
 Відслідковування динаміків за допомогою технології Automate VX.
• Краще підходить для середніх та великих кімнат.
• 20-кратный оптичний зум

P12:
• Відслідковування динаміків за допомогою технології Automate VX.
• Краще підходить для середніх та великих кімнат.
• 12-кратный оптичний зум
Максимальна гнучкість
Нові камери Crestron 1 Beyond  легко інтегруються з рішеннями Crestron Flex, які дозволяють приєднуватися до зустрічей в Zoom Rooms або Microsoft Teams одним дотиком. Камери можуть бути розгорнуті як автономні пристрої так і як частина рішення для великих кімнат.
Новий Crestron 1 Beyond Cameras - це останні рішення нашого зростаючого портфоліо гібридних робочих рішень - і дійсно може допомогти вашим високоефективним, високо цінним конференц залам, щоб реалізувати свій максимальний потенціал для співпраці та зв’язку. Технологія, яка дозволяє вашій команді бачити і бути  поміченим, чути і бути  почутим.
Візуальний штучний інтелект розширює можливість відстежувати доповідача, автоматично фіксуючи його, зосереджуючи доповідача у кадрі, навіть якщо він рухаються,  мікрофон надсилає дані про розташування людини.  
Функція "реорганізації", яка є частиною оновлення цього ПО, є одним із ключів до її успіху: коли люди рухаються по кімнаті, вони будуть зосереджені в кадрі. Саме тут проявляється рішення штучного інтелекту, оскільки воно здатне розрізняти невеликі рухи - де немає потреби в перефразовуванні - і більших рухах. Наприклад, не існує постійного переформатування, якщо спікер трохи зміщується на своєму сидінні, наприклад, і це запобігає непотрібним рухам камери, що може спричинити незручності у деяких глядачів.
Такі налаштування, як ширина зображення та «висота голови» - система може бути адаптована для будь якого користувача, будь якої зустрічі, будь якого місця.
Додайте це оновлення до переліку переваг, які здійснюється автоматизоване рішення Automate VX, і буде зрозуміло, що система ідеально підходить для високоефективних просторів будь -якої
Створення  кімнати
Система надзвичайно гнучка та пристосована до будь якого макета кімнати. Наша веб-утиліта, інтелектуальний дизайнер відео-кімнати, дозволяє налаштувати кімнати достроково-ще до того, як придбати будь-яке обладнання. Ви зможете поставити камери та мікрофони у віртуальну кімнату з простою функцією перетягування, визначте, як виглядатимуть ваші різні ідеї для розміщення обладнання, і відрегулювати за необхідності. 
Crestron Videobar 70 призначений для забезпечення преміум-аудіовізуального досвіду для середніх та великих залів для зустрічей. Рішення яке надасть преміум-аудіо та зображень, як особистого, так і віддаленим співробітникам це елегантний прилад Android  OS створений для забезпечення найкращого досвіду зустрічей для різних платформ.

Crestron Videobar 70 має надійний масив функцій, включаючи:
- Crestron's Superior Intelligent Video Technology, система перемикання камер, керована ШІ, яка забезпечує чудовий відео-досвід, включаючи захват доповідачів, обрамлення груп та функцією картина в картинці.
- Чотири високоякісні камери (одна ширококутна, що підтримується трьома вузькими лінзами поля зору), використовують алгоритм ШI, щоб обрізати найкращі зображення, гарантуючи, що віддалені учасники могли чітко бачити кожного співробітника в кімнаті які приймають участь у бесіді
- Функція відображення зображень у зображенні, яка показує декілька поглядів місця для зустрічей, щоб додати контекст та забезпечити розумний, занурений досвід.
- Не менше 24 мікрофонів формування променів, вбудованих у смугу, які точно та автоматично відслідковують доповідача.
- Лінійне розташування цих мікрофонів, для забезпечення зменшення шуму.
- Чудовий стерео -звук, без спотворень, що забезпечує неперевершену чіткість та якість діалогу (або будь -якого аудіо) для всього, від віддалених внесків до презентацій контенту.
- Інтуїтивні елементи керування, що забезпечуються  з допомогою 10.1 дюймовим сенсорним екраном.
- Інтеграція програмного забезпечення Microsoft Teams та Zoom.
Перший процесор цифрового сигналу DM NAX Decoding DMEL NAX для декодування об’ємного звуку. Пристрій дозволяє робити захват високоякісного контенту зі смарт телевізорів та прив’язувати його до вашого рішення DM NAX.
Новий потоковий підсилювач від Crestron-це менша версія DM-NAX-8ZA (і за меншою ціною). Він ідеально підходить для менших проектів, таких як ресторани, роздрібні магазини, налаштування квартир або як підсилювач розширення для більшої існуючої системи. Простіше кажучи, він ідеально підходить для додатків, де його "старший брат" був би надмірним.
«Освіта Рівненщини. Філософія змін 3.0. НУШ»
Освітня виставка у місті Острог

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.