НАШІ НА ISE | Epiphan
Компанія Epiphan також прийняла участь на міжнародній виставці ISE 2022. Навіть не просто прийняла, а забрала цілих три нагороди Top New Technology (TNT). 


LiveScrypt (програмне забезпечення для автоматизації), Epiphan Unify (спільна робота) и Epiphan Cloud (рішення для керування мережами) – продукти, які отримали високу оцінку та заслуговують уваги поціновувачів якісного відео контенту. 



Компанія Epiphan Video додала можливість **оновити пристрої Pearl Nano для отримання нових сучасних можливостей, а саме:

1. Кодування H.265/HEVC
Кодування H.265/HEVC зменшує вимогу до пропускної здатності вдвічі або подвоює якість вашого потоку відео-трансляції при тій самій пропускній здатності. Відеофайли H.265 також не займають менше місця для зберігання. Це зменшує необхідність купувати більше фізичних дисків для зберігання медіа або платити за вищі рівні зберігання при використанні хмарних сервісів.

2. Доповнення 4K
Pearl Nano вже дає вам можливість створювати чудовий контент. Додайте до міксу потокове передавання та запис 4K і здивуйте свою аудиторію приголомшливою візуальною чіткістю. Цей додаток чудово поєднується з можливостями кодування H.265/HEVC.
Також ми вдячні Epiphan за активну участь у підтримці України та українців!


Компанія відкрила вакансії для українців для можливості працевлаштування, щоб залишатися у Канаді допоки не стане безпечним повернутися додому.

 **Програмне оновлення платне, для оновлення вашого пристрою зверніться до дистриб'ютора Epiphan  в Україні- в компанію АВ-ПРО.
Newline FLEX
Кращий 27" монітор

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.