Newline FLEX
Кращий 27" монітор


Ви коли-небудь бачили техніку, яка навіть своїм пасивним існуванням просто притягує увагу всіх оточуючих? Впевнені, що хоч раз в житті таке було. Але навряд це стосувалось монітору на столі.


Newline Flex - це техніка з розряду “краще один раз побачити, ніж тисячу раз почути”. Бо як тільки ви його побачите, вам неминуче захочеться до нього доторкнутись. Так, звучить зухвало і трішки глупо, але доки ви не побачите його на власні очі.


І справа зовсім не в його дизайні (хоча він теж непоганий), і не у його розмірах (не в кожного на столі стоїть 27-дюймовий монітор). Справа в його статусі. Точніше в тому, як він підкреслює статус свого власника.



Такий витвір технічного мистецтва має стояти або у “високого” начальства, або у дуже корисного і потрібного працівника.


Але крім того, що цей монітор є красномовним свідченням статусу його власника, він ще краще виконує свої прямі обов’язки. Так, це не просто монітор, це універсальна аудіо-відео станція.


Звук представлений двома динаміками на фронтальній стороні та сабвуфером на тильній. На додачу до них є два спеціальні аудіо-профілі: конференц та  музикальний. В першому випадку сабвуфер подавляється і ви почуєте кожне слово підчас он-лайн дзвінка. А в другому випадку… Просто зробіть гучніше і насолоджуйтесь відмінним звуком!




Серед професіоналів Newline Flex найкраще оцінять дизайнери. Для їх потреб в комплекті йде стілус з неймовірною 1024-кратною чутливістю. У лічених людей пальці настільки чутливі як той стилус. І якщо вам здається, що це занадто, то просто дайте його дизайнеру на 30 хвилин і після цього він ні за що не захоче віддавати вам назад а ні той стилус, а ні монітор.


Можливо неочікувано, але Newline Flex - кращий вибір для відео-блогерів та стрімерів. Проводити монтаж на 27-дюймовому моніторі - саме задоволення. Ергономічно розташувати таймлайн разом з різними вікнами монтажу вийде не лише за рахунок великого розміру дисплею, але й через високу кількість пікселів на дюйм. А 4К-відеокамера та масив з 8 мікрофонів просто будуть вимагати одразу розпочинати стрім. І мікрофони не будуть висіти у стрімера перед носом, займати місце на столі і тощо. Вони лаконічно вбудовані в дизайн і навіть не натякають про своє існування доки не знадобляться.


І так, що ми маємо? Newline Flex - це річ яку хочеться мати і якою хочеться користуватись. Це важливий і функціональний інструмент, який буде підкреслювати статус власника або компанії, які обирають найкраще.


РІШЕННЯ ВІД AV-PRO ДЛЯ ПОТРЕБ ВІЙСЬКОВИХ

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.