НОВИНКИ ITC


Компанія AV-PRO разом з брендом ITC пропонує мережеве рішення для фонової музики, голосової евакуації для шкіл, офісів, торгових центрів, виробництв та інших установ, яка представлена системою гучного зв'язку IP PA серія 67.

Перевагами IP мережева аудіосистеми є:

- передача даних на далеку дистанцію
- легке та низьковартісне обслуговування
- висока потужність двосторонньої інтерактивності.  

За допомогою IP системи можна сповістити великі об'єкти, а також селища та міста. Кількість пристроїв в системі IP обмежуються тільки наявністю вільних ІР адрес.
Ця система заснована на технології передачі мережі TCP/IP, що складається з мережевого сервера (ПК з програмним забезпеченням), мережевого аудіоадаптера та мікрофона для підключення до мережі, тому установнику та підряднику буде набагато легше встановити або інтегрувати через існуючу мережу та систему низької напруги.
У системі використовується високошвидкісний двопроцесорний процесор (32-значний MCU і 16-значний DSP), цифровий підсилювач для забезпечення затримки менше 0,1 секунди та відмінна частотна характеристика 20-16 кГц. Система підтримує різні аудіоформати для передачі, включаючи Mp3, Mp2, AAC та WAV.

Мережева аудіосистема може бути побудована на мережевій системі за допомогою одного кабелю CAT5 або CAT6. Цей протокол дозволяє легко інтегрувати систему з системою відеоспостереження, домашньою автоматизацією та системою пожежогасіння. 

Підключати пристрої можна у будь-якій точці будівлі, де є доступ до локальної мережі, що заощаджує бюджет на установку.  Контролювати, керувати та передавати звукову інформацію на пристрої можливо з будь-якої точки світу, де є доступ до Інтернету.

 
Система IP Public Address & Intercom System призначена для забезпечення широкомовної, пейджингової, голосової сигналізації та двостороннього зв'язку через локальну або глобальну мережу. Він працює у спільній мережі.

 

Серцем IP системи є Dynabook, (комп’ютер) на який встановлюється програмне забезпечення. Програма має дуже зручний, стильний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.
Ведеться постійний контроль за пристроями та цілісністю ліній передачі даних. Усі маніпуляції та несправності, що відбуваються в системі, автоматично записуються на сервер до журналу подій. На обладнанні IP системи можна будувати СОУЕ 4 типу з реалізацією повноцінного зворотного зв'язку.

Система IP PA кодує аналоговий звуковий сигнал в цифровий сигнал, потім передає цифровий сигнал через мережу і декодує за допомогою терміналу. Після декодування в аналоговий сигнал він може бути посилений підсилювачем і відтворений динаміком. Система IP PA може використовувати існуючу невиділену мережу LAN або WAN для передачі за допомогою стандартного протоколу TCP/IP, який підтримує маршрутизатор, шлюз і брандмауер.

                                  

НАШІ НА ISE | Purelink
(

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.