FLEX для всіх
Правильно облаштований робочий простір - запорука ефективного виконання задач та прекрасного робочого настрою.
Більшість відомих брендів разом з поліпшенням ключових технічних та софтових характеристик працюють над "комфортністю" пристроїв, які пропонують. Адже комфортність та інтуїтивність взаємодії з цифровими пристроями стали найважливішими критеріями вибору.
Задачею Newline було створення універсального монітору з функціями, які задовільнять користувачів різних сфер. Яскравий дизайн в поєднанні з необхідним функціоналом.
Тож якщо ви працюєте в сферах, де комунікація та безперервне спілкування є головними, то у Newline Flex для цього є камера 4K, колонки та сабвуфер. Захоплення вашого голосу без відлуння або фонового шуму, гарячі клафіші для відеозв'язку на корпусі монітора зроблять конференції якісними та приємними.
А для професій пов’язаних з дизайном, графікою чи інженерією, коли необхідний екранний простір для роботи, інтерактивні функції і touch - Newline Flex має ємкісний екран та інноваційні технології письма. Активне перо, прикріплене до бічної сторони FLEX, забезпечує природний почерк із високою точністю та низькою затримкою. З двома вбудованими гарячими клавішами, які дозволяють швидко перемикатися на ластик або клацати правою кнопкою миші.
Працюйте з графічними програмами Adobe, AutoCAD та ін. чи просто додайте примітки поверх будь-якого документу за допомогою будь-якого програмного забезпечення та зберігайте свої нотатки.
Flex революціонізує ваш робочий день.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.