AV-PRO авторизований дистриб'ютор ноутбуків Dynabook

Ми раді повідомити Вам що компанія AV-PRO розширює свій асортимент товарів і тепер ми являємось офіційними дистриб’юторами ноутбуків Dynabook, які колись були відомі тільки в Японії як продукт виробництва TOSHIBA, а зараз TOSHIBA Dynabook - продукт, знаний і в Північній Америці, і в Європі.

Буде представлено три основні модельні ряди:

Satellite PRO - найбільш проста та збалансована серія, яка, в першу чергу, підійде для навчання та офісної роботи. Це сімейство ноутбуків створено як техніку з найкращим параметром ціна/потужність.

Tecra - це робоча конячка, яка забезпечує надійну роботу та захист даних повнофункціонального ноутбука бізнес-класу, вбудованого в стильний, тонкий та легкий магнієвий корпус.

Portégé - поєднання стилю, надійності, продуктивності та легкості. Це серія ноутбуків вагою менше кілограма з сенсорним екраном, здатним розвертатися на 360 градусів, потужним акумулятором з тривалістю роботи з повною зарядкою до 13 годин, з феноменальною швидкістю роботи завдяки процесам Intel останнього покоління та збільшеним гарантійним терміном до 36 міс.

Цікавою особливістю ноутбуків DynaBook є те, що їх корпус має спеціальне антибактеріальне покриття, яке значно зменшує вірогідність розповсюдження бактерій, що було досліджено згідно з японським промисловим стандартом Z 2801:2010.

Поставки почнуться вже в грудні 2021р. Їх можна буде замовити на нашому сайті або у офіційних представників по всій території України!


Dynabook

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.