НАШІ НА ISE | BARCO
BARCO - світовий технологічний лідер, який розробляє мережеві рішення для візуалізації для ринків розваг, підприємств і медичних послуг.

BARCO поставилася дуже відповідально до дебюту ISE в Барселоні. Авжеж, гарне місце, важлива подія, таке треба належним чином відсвяткувати.

Подумали та зробили спільно з партнерами масштабний, яскравий, величний і дуже актуальний маппінг на фасад виставкового комплексу Fira de Barcelona.

Напередодні виставки, 9 травня, будівля Fira засвітилася святковими кольорами, що їх створили 8 лазерних проекторів UDX-4K40. Захоплююча маппінг-проекція на проекторах Barco створила потужний емоційний відгук серед тих, кому пощастило бачити це шоу, тому що це було про вічне, про надію, про відродження та оновлення. Організатори ISE у соціальних мережах заохочували експонентів пропонувати хештеги, які підсумовують надії галузі на майбутнє. Найкращі пропозиції з цих хештегів були перекладені багатьма мовами і створили контент цього шоу. 









Центральним елементом стенду BARCO ENTERTAINMENT стала діамантова проекція з футуристичним вмістом, створеним партнерами - творчою студією, всесвітньо відомою в області розробки контенту та виробництва для відображення відео, ефектних проекцій, віртуальної та доповненої реальності. Якість проекції вразила та захопила увагу всіх глядачів.


«Діамантова проекція сяє як приклад того, як контент і технології можуть доповнювати один одного, забезпечуючи дивовижний візуальний досвід!»

Також за підтримки BARCO було організувано унікальну інсталяцію цифрового мистецтва, спеціально розроблену для виставки AV. Ця вражаюча інсталяція оживила роботи таких художників, як Вінсент Ван Гог, Клод Моне, Фріда Кало та Густав Клімт, у супроводі світлового та музичного шоу на 360°.


Крім цього важливо згадати про те, що для BARCO ClickShare ця ISE була ювілейною. Саме так, лінійка продуктів відсвяткувала свій 10-річний ювілей!

На стенді Barco ClickShare останні та найкращі інновації  - майбутнє гібридних зустрічей. 

Лазер vs Лампа.
Який проектор обрати?

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.