Newline Cast
Просте, розумне та безпечне бездротове рішення для спільного використання екрана для кімнат для нарад, місць для спілкування та класних кімнат.

Newline Cast

Це найбільш гнучке рішення для бездротового спільного використання екрана, інтегроване в усі інтерактивні дисплеї Newline. За лічені секунди ви можете легко поділитися будь-яким екраном у будь-якій мережі або використовувати безпечний режим для трансляції. Справді безпроблемне рішення, яке дозволяє кільком доповідачам спільно використовувати екран, відео, посилання та файли. Newline Cast дозволяє ділитися своїм екраном з будь-якої точки кімнати. Оживіть свої зустрічі за допомогою рішення номер один у світі для веб-трансляції!

 

Легко діліться своїм екраном

із будь-якого пристрою


Презентуйте та діліться вмістом без проводів з будь-якого пристрою одним клацанням миші. Newline Cast простий у використанні та працює з усіма сучасними ноутбуками, планшетами, телефонами та підтримує ваш браузер.

Керування з дисплея або власного пристрою


Насолоджуйтеся двосторонньою співпрацею, комфортно керуючи вмістом і коментуючи його безпосередньо з дисплея або власного пристрою.

 Легке підключення нових користувачів


Будь-який учасник може використовувати Newline Cast без необхідності дротового підключення або видалення когось із сеансу. Завдяки спеціальному додатку та розширеній підтримці браузера гості також можуть підключатися та проводити презентації так само легко, як і ви.

Поділіться не тільки екраном


Newline Cast поставляється з інструментами для обміну вмістом, щоб зробити співпрацю ще простішою.
Учасники можуть ділитися відео, посиланнями та файлами один з одним, навіть не виходячи з програми.

Безпечний та приватний


Ми дуже серйозно ставимося до вашої безпеки. Кожна зустріч Newline Cast захищена унікальним 4-значним PIN-кодом і має наскрізне шифрування.

Newline Engage
Хмарна або десктопна інтерактивна дошка, яка надає вчителям інструменти, необхідні для проведення дистанційних, гібридних і особистих навчальних занять на своїх дисплеях Newline.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.