Newline Engage
Хмарна або десктопна інтерактивна дошка, яка надає вчителям інструменти, необхідні для проведення дистанційних, гібридних і особистих навчальних занять на своїх дисплеях Newline.

Newline Engage  — це інтерактивна дошка, яка надає вчителям інструменти, необхідні для проведення дистанційних, гібридних і особистих навчальних занять на своїх дисплеях Newline.

Викладачі можуть завантажувати наявні матеріали або створювати нові за допомогою інструментів і віджетів, вбудованих у програмне забезпечення Newline Engage.

Newline Engage має елементи керування в класі та навчальні інструменти, недоступні в інших програмах для дошок, включаючи сотні предметних інструментів і функцій, таких як таймери, опитування, спінери, годинники, сітки, розпізнавання рукописного тексту тощо.

 Newline Engage працює на дисплеях Newline, а також на планшетах, хромбуках, мобільних телефонах тощо.

 
 


ІМПОРТ ФАЙЛІВ


Простий у користуванні інтерактивний навчальний інструмент, за допомогою якого ви можете імпортувати наявні уроки. 

Можна імпортувати будь-який вміст, як-от зображення, відео, PDF, PPT, текст, форми та багато іншого.

ГОТОВА БІБЛІОТЕКА КОНТЕНТУ


Немає натхнення? Скористайтеся одним із безкоштовних шаблонів або використовуйте дошку разом з понад 130 предметних інструментів.

ДОСТУП ДО GOOGLE ДИСКУ


Просто відскануйте QR-код і за кілька секунд увійдіть у свій обліковий запис Google Drive. Тепер ви можете отримати доступ до своїх файлів і додати зображення до нотаток на дошці.

ПОСИЛАННЯ НА ОНЛАЙН КОНТЕНТ


Замість того, щоб відкривати в браузері, Engage дозволяє переходити на веб-сайт безпосередньо під час натискання об’єкта.

Newline Engage Cloud — це онлайн-інтерактивна дошка.

ОТРИМАЙТЕ ДОСТУП ДО ДОШКИ БУДЬ-ДЕ ТА БУДЬ-КОЛИ


Newline Engage Cloud — це онлайн хмарна інтерактивна дошка. Незалежно від пристроїв, Newline Engage Cloud працює на дисплеях Newline, а також на планшетах, Chromebook, мобільних телефонах тощо.

"БЕЗШОВНА" ІНТЕГРАЦІЯ


Newline Engage Cloud легко інтегрується з екосистемами Google і Microsoft. Запрошуйте користувачів Google і Windows до свого класу Engage.

Для глибшої інтеграції використовуйте Newline Engage Cloud із Google Classroom, Google Drive та іншими програмами Google, щоб керувати спілкуванням студентів і викладачів.

ЦИФРОВІ ВІДЖЕТИ ТА МАНІПУЛЯТОРИ


Newline Engage Cloud містить сотні оцифрованих наочних посібників з математики, мови, науки, мистецтва тощо, що робить освітні ресурси справді доступними та інклюзивними.

Настроювані активні віджети роблять навчання веселим, інтерактивним, зручним для співпраці незалежно від того, чи перебуває учень у фізичному чи віртуальному класі

ЖИВА ВЗАЄМОДІЯ МІЖ УЧНЯМИ ТА ВЧИТЕЛЕМ


Newline Engage Cloud було розроблено здебільшого за відгуками вчителів і надає засоби керування класом та навчальні інструменти, недоступні в інших дошках.

Коли вчитель готує класну дошку, кожен учень отримує примірник. Тоді учні можуть працювати на своїх окремих дошках, а вчителі можуть бачити всі учнівські роботи в режимі реального часу.

Учні не можуть бачити дошки інших учнів. Вчителі можуть підготувати класні дошки заздалегідь або скласти їх під час уроку. Учні можуть працювати на дошці під час уроку або навіть асинхронно після уроку. Викладачі завжди мають доступ до учнівських робіт, навіть якщо учні не підключені.

ОЗВУЧУВАННЯ ТА ПЕРЕКЛАД ФАЙЛІВ


Newline Engage Cloud може читати вголос будь-який документ PDF, розміщений на дошці. є можливість сповільнювати, прискорювати, а також перекладати документ на сотні мов!

Запишіть інструкції та розмістіть аудіо на дошці, щоб учні могли працювати у своєму власному темпі. 

РОЗПІЗНАВАННЯ ПИСЬМА


Розпізнавання рукописного тексту дозволяє учням перетворювати свої записи в оцифровані тексти кількома мовами. Сітки для письма дають можливість учневі відпрацьовувати навички письма безпосередньо на дошці, використовуючи фонові сітки з рукописним текстом, фонові сітки з лініями та з можливістю вирівнювання тексту.

Учні, які працюють з ручкою та папером, можуть транслювати свою роботу за допомогою камери, що полегшує співпрацю з учнями, які працюють онлайн.

САМОСТІЙНЕ НАВЧАННЯ


Newline Engage Cloud надає учням можливість завантажити свою роботу у форматі PDF, щоб працювати над нею офлайн, сфотографувати готову роботу та завантажити її на дошку.

Newline Engage Cloud підтримує асинхронне самостійне навчання. Студент може повернутися до свого цифрового підручника, продовжити роботу над завданнями, навіть коли вчитель закінчив урок, і може повідомити вчителю, що він закінчив.

Newline Whiteboard
Вбудована дошка, до якої можна отримати доступ одним клацанням миші.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.