Контент віртуальної реальності
або "Чому так дорого?)"

Очевидно, що окуляри (шоломи) віртуальної реальності - це інструмент, який не має за собою навчального підгрунтя. Важливими для них є технічні показники та функціонал.  Так, створенню таких окулярів передує велика кількість технічних процесів. Проте сьогодні ми поговоримо про наповнення, саме про той елемент ClassVR,  який робить їх такими ефективними в навчальному процесі. 

До ліцензії СlassVR входить два компоненти ClassVR Portal та Avantis World. Тепер детальніше про кожен з них:

Перший у світі освітній тематичний парк віртуальної реальності

Революційний досвід навчання, де неможливе стає віртуальною реальністю!


Відкрийте для себе нашу дивовижну планету, пізнайте науку, подорожуйте в минуле та відчуйте себе героями відомих творів літератури! Avantis World — це новий і захоплюючий спосіб для студентів досліджувати сотні світів віртуальної реальності, зібраних у першому освітньому тематичному парку віртуальної реальності.


Навчальні ресурси для студентів 

Досліджувані сцени Avantis World постачаються з додатковими ресурсами VR і AR.  А різноманітність тем дозволяє ефективно використовувати їх у навчальному процесі. 

Оцінювання та звіти для вчителя

 Комплексні звіти вчителя та інструменти автоматичного оцінювання дають змогу переглядати прогрес студента, включно з результатами тестів і часом, витраченим на запитання.


Робота з будь-якого пристрою 

Avantis World підтримує класні, дистанційні та гібридні налаштування викладання та навчання.  Незалежно від того, перебувають вони в класі чи навчаються дистанційно, учні  навчаються так, якби всі вони перебували в середовищі звичного класу.

Чотири захоплюючі країни VR 

Відправляйте своїх учнів у неможливі місця в освітньому Метавсесвіті із сотнями досліджуваних сцен, вмістом VR і ресурсами.


Віртуальний парк 

Ресурси для учнів

Елементи адміністрування

Різні способи роботи

Підтримує навчання в класі, дистанційне та гібридне навчання


Avantis World об’єднує студентів у віртуальній реальності, незалежно від місця чи пристрою. Незалежно від того, перебувають вони в класі чи навчаються дистанційно, учні працюють так, ніби знаходяться в межах класної кімнати.

Доступний з гарнітури ClassVR або будь-якого пристрою з веб-браузером, Avantis World підтримує будь-які сценарії навчання, які тільки можна собі уявити, допомагаючи гарантувати реальну цінність будь-якого уроку з VR, незалежно від того, де чи на чому навчаються учні.

Проводьте уроки по-своєму

Підтримуючи різноманітні методики навчання, Avantis World пропонує вчителям і учням різноманітні способи залучати та досліджувати тематичний парк віртуальної реальності використовуючи різні режими роботи.

Робота з Avantis World поодинці або в групах

Завдяки технології спільної роботи кожен студент може або відвідати Avantis World під час захищеного індивідуального заняття, або може приєднатися до групового заняття зі своїми однолітками. Доступні «Соло» або «Спільні» сесії:

Соло

Студенти можуть досліджувати навчальні сцени або зони самостійно, маючи можливість запитувати, відкривати та досліджувати у власному, безперервному темпі.


Спільний доступ

Взаємонавчання сприяє більшому захопленню, а в спільному режимі учні можуть досліджувати сцени разом, дозволяючи співпрацювати та спілкуватися, коли вони занурюються в кожну освітню сцену.

Дослідження

У дослідницькому режимі студенти можуть блукати та орієнтуватися по всьому світу Avantis самостійно, з однокласником або групою.


Керування

У середовищі, яке контролює вчитель, учні можуть досліджувати вибрані сцени, це допомагає мінімізувати відволікання та зосередитись на навчанні.

Будь-який пристрій, будь-який час

Не всі мають доступ до гарнітур віртуальної реальності, але це не означає, що не можливо користуватися перевагами VR. Avantis World — це мультиплатформенний продукт, який допомагає перенести віртуальну реальність на будь-який пристрій у будь-якому місці. Незалежно від того, використовуєте ви гарнітуру ClassVR, ноутбук, планшет або навіть мобільний телефон.

Avantis World об’єднує віртуальну реальність та онлайн-ресурси в комплексному навчальному веб-порталі, що дозволяє учням використовувати цю технологію не тільки в класі, але й вдома під час дистанційного навчання.

Найбільший портал VR/AR ресурсів


Портал ClassVR включає доступ до величезної бібліотеки педагогічно обґрунтованого та захоплюючого контенту VR та AR


ClassVR постачається в комплекті з 1000 освітніх VR-ресурсів разом із структурованими планами уроків, які допоможуть розпалити уяву ваших учнів, залишивши в них спогади та досвід, які допоможуть візуалізувати та зрозуміти навіть найскладніші навчальні предмети.

Викладачі можуть миттєво отримувати доступ до ресурсів, які охоплюють величезний діапазон тем і предметних галузей навчального плану, додавати власні ресурси, такі як 360-градусні фотографії та відео, і створювати власні захоплюючі плани уроків.

Використання віртуальної реальності в класі забезпечує справді захоплюючі уроки для ваших учнів, дозволяючи їм візуалізувати та зрозуміти навіть найскладніші навчальні предмети.

Більше того, підписавшись на портал ClassVR, ви отримаєте абсолютно нові плани уроків у VR та AR, а також контент, створений командою експертів з освіти!

Функціонал порталу Сlass VR

Шукайте тисячі навчальних ресурсів і легко плануйте та створюйте захоплюючі уроки!

На порталі ClassVR легко шукати в нашій колекції готових навчальних ресурсів і вмісту. Є тисячі ресурсів, узгоджених із навчальною програмою, індивідуальні плани уроків, готові ідеї та робочі аркуші, які допоможуть у навчальному процесі.

  • Використовуючи інтуїтивно зрозумілу функцію перетягування, ви можете легко створювати списки відтворення за лічені секунди, щоб потім швидко відтворити їх на уроці.

  • Готуйте уроки завчасно і зберігайте їх у бібліотеці порталу ClassVR для швидкого доступу. Плануйте уроки заздалегідь і заощаджуйте дорогоцінний час навчання.

  • Легко шукайте на порталі ClassVR тисячі готових матеріалів і ресурсів.

Станьте диригентом власного уроку за допомогою інструментів керування навчальним процесом, які доступні на порталі Class VR.

Прості засоби керування класом створені для ефективного використання VR і AR у класі. Інструменти в реальному часі гарантують, що кожен учень зосереджений і отримує користь від досвіду віртуальної та доповненої реальності

Освітні VR ресурси

360-градусні зображення та відео ClassVR охоплюють широкий спектр тем і предметів навчальної програми, щоб відкрити світ досвіду, який включає:

  • Тисячі готових завдань VR, ресурсів і планів уроків, створених нашою командою експертів з освіти

  • Необмежений доступ до ресурсів через портал ClassVR

  • Можливість завантажувати власні кругові зображення та відео

  • Доступ до створених користувачами ресурсів VR від спільноти ClassVR

  • Усі плани уроків і робочі аркуші можна роздрукувати та ксерокопіювати для поширення в школі


Математика

 Фізика 

 

 Біологія

 

 Хімія

 

 Географія

 

 Історія

 

Художнє мистецтво

Театр та мистецтво 

Соціальна освіта

Подорожі та туризм

Музичне мистецтво

Мови

Створюйте та завантажуйте 360-градусний і 3D-вміст

Попри те що ClassVR надає вам доступ до сотень чудових навчальних ресурсів, можна створювати, завантажувати та використовувати власний вміст для максимального комфорту вчителя. 

ClassVR дозволяє вчителям і учням створювати контент, від 360° фотографій і відео до 3D-моделей і досліджуваних сцен. Використовуючи такі пристрої, як 360° камери, або творчі пакети, як-от Paint 3D, або просто придбавши ресурси, ви можете створювати та завантажувати свій VR та AR контент безпосередньо на портал ClassVR.

Знайдіть і завантажте власний вміст

Створюйте власний контент віртуальної реальності за допомогою стороннього програмного забезпечення та завантажуйте його у свою бібліотеку ресурсів ClassVR

 

в STEM
ЩО ТАКЕ VR ДЛЯ ОСВІТИ? І ЧОМУ НЕ ВСІ ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ ПІДХОДЯТЬ ДЛЯ ШКІЛ?

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.