Освітня STEM лабораторія SkriLab
SkriLab — це універсальне рішення від Skriware, яке поєднує 3D-друк, робототехніку та програмування в єдину навчальну лабораторію. 

У лабораторії є 3D-принтер MP Voxel, навчальні роботи SkriBot, набори для конструювання SkriKit, допоміжні килимки та картки, програмне забезпечення для 3D-дизайну, велика бібліотека 3D-моделей – Skrimarket і саме серце SkriLab – Академія Skriware. Це онлайн-платформа для вчителів, де розміщені всі ресурси необхідні для підготовки та проведення уроків. 
Чому SkriLab?

Практичні навички

SkriLab впроваджує креативний підхід до навчання шляхом поєднання усіх елементів STEMу в одній платформі. Все це супроводжується сучасними технологіями, такими як 3D-друк, робототехніка, моделювання та програмування.

Підтримка вчителя

SkriLab має інструменти, матеріали, сценарії та плани уроків, мультимедійні посібники для вчителів, що робить його ідеальним інструментом для проведення цікавих і захоплюючих уроків.

Комплексне рішення

Усі елементи лабораторії поєднані між собою. 
Наприклад, при потребі нових деталей до робота чи конструктора, ви можете надрукувати їх на принтері, а моделі взяти у 3D Market - бібліотеці 3D моделей Skrilab.
Компоненти лабораторії
Навчальна платформа для вчителів Skriware Academy
3D Printer
 Навчальний робот SkriBot для навчання програмуванню та 3D дизайну
Конструктор SkriKit L

Навчальні килимки та електронні картки
Програми для 3D моделювання
Creator і 3D Playground
Інструменти програмування
SkriApp, Ardublock, Arduino, Micropython
Бібліотека 3D моделей
Skrimarket

Відповідність освітнім стандартам


SkriLab узгоджено зі стандартом ISTE та сертифіковано Education Alliance Finland як освітнє рішення, яке відповідає принципам навчання і забезпечує інтеграцію в критичне та аналітичне мислення та групову співпрацю. 
Education Alliance Finland надає послуги з оцінки та сертифікації продуктів на основі глобальних стандартів якості для навчальних рішень. Оцінка впливу навчання здійснюється за допомогою науково обґрунтованого методу, розробленого дослідниками університету Фінляндії, світового лідера в галузі освіти. Стандарт дозволяє оцінити сильні сторони та сфери розвитку продукту шляхом оцінки трьох основних напрямків: цілі навчання, педагогічний підхід, використовуваність. 
ISTE – Міжнародне товариство технологій в освіті – це провідна некомерційна членська організація, яка обслуговує педагогів і лідерів освіти. Ресурси та продукти, розроблені з урахуванням стандартів ISTE, обирають, щоб продемонструвати свою прихильність підтримці критичних навичок і знань цифрової епохи.

Лабораторія 3D-друку та робототехніки в кожній школі


Лабораторія 3D-друку та робототехніки SkriLab відповідає вимогам програми Future Laboratories, що дає можливість впроваджувати в шкільних закладах лабораторії 3D-друку та робототехніки, адаптовані до умов дистанційного та гібридного навчання. 
SkriLab – це не лише апаратне та програмне забезпечення, яке є лабораторним обладнанням, у центрі лабораторії знаходиться платформа, призначена для викладачів – Skriware Academy.
До яких уроків може застосовуватися навчальна лабораторія?

Навчальна лабораторія SkriLab – це не просто оснащення лабораторії інформатики. База готових сценаріїв уроків дозволяє швидко та легко використовувати їх на уроках математики, біології, фізики, географії, хімії, дизайну та технологій, образотворчого мистецтва, інформатики та у початкових класах. Проте немає обмежень щодо використання лабораторного обладнання; все, що для цього потрібно – це креативність і готовність використовувати нові технології!

 
 

АКАДЕМІЯ SKRIWARE


Академія Skriware – це комплексна платформа підтримки вчителів, покликана зробити викладання з використанням інструментів Skriware простим та доступним. Завдяки електронним курсам, що містять готові сценарії та плани уроків з різних шкільних предметів, Skriware Academy дозволяє легко впроваджувати освітні інструменти Skriware у свої плани занять, не вдаючись до створення планів з нуля. Незалежно від того, чи є ви новачком у Skriware або досвідченим користувачем, у Skriware Academy є все необхідне для проведення захоплюючих уроків та залучення учнів у світ 3D-друку, робототехніки та програмування.
  • відеоуроки – це колекція з 8 відеороликів, які ознайомлюють вчителів із деталями використання інструментів Skriware під час уроків,
  • електронні курси з моделювання та 3D-друку, робототехніки, програмування, роботи з інструментами Skriware та методики роботи з ними під час занять,
  • Академія Skriware – це ідеальна платформа підтримки викладачів STEAM, спеціально розроблена компанією Skriware для того, щоб надати педагогам інструменти та ресурси, необхідні для підвищення залучення учнів та натхнення творчого потенціалу у класі. У ній представлені електронні курси, що містять 80 готових сценаріїв та планів уроків з 9 шкільних предметів. Матеріали відповідають основній навчальній шкільній програмі.
  • Місія Skiwareпідтримка вчителів, тому в центрі SkriLab - Академія Skriware; все, що потрібно вчителю для розробки захоплюючого плану уроку з використанням інструментів Skriware, можна знайти у матеріалах, доступних на платформі Skriware Академії.
  •  Плани уроків та конспекти з описом занять та порадами вчителю.
  • Готові презентації для учнів. Робочі листи для учнів на тему уроків.
  • Можливість ділитися робочими листами та презентаціями зі студентами через Microsoft Teams та Google Classroom.

Курси та онлайн-тренінги для викладачів Skriware Academy


Онлайн-курси для викладачів Академії Skriware розповідають про роботу з 3D-принтером, освітніми роботами, засобами програмування, програмами 3D-моделювання Creator та 3D Playground.
Матеріали також пояснюють, як використовувати онлайн-бібліотеку 3D-моделей Skrimarket та як адаптувати уроки для дистанційної та гібридної моделей навчання.
в STEM
Дистанційне, гібридне та змішане навчання

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.