AVer - технології для освіти
Гібридне та дистанційне навчання для будь-якого навчального закладу
AVerсвітовий лідер у галузі освітніх технологій, пропонує школам гнучкість у створенні індивідуальних рішень для викладання та навчання, поєднуючи широкий спектр технологій для гібридного та дистанційного навчання.

 

AVer допомогає викладачам використовувати найкращі доступні інструменти для ефективного навчання.
Хочете транслювати свої уроки та ділитися ними з класами та школами в прямому ефірі? Потрібно опублікувати записані відео на сайті спільного використання в класі?
AVer пропонує найкращі рішення відеоконференцзв'язку. Камери спрощують підключення до популярних програм для відеоконференцій, таких як Google Hangouts, Google Meet, Zoom і Microsoft Teams
Професійні поворотні камери AVer спеціально розроблені для дистанційного навчання та запису лекцій і ідеально підходять для будь-якого навчального середовища.
Інтегровані функції прямого мовлення та потокового передавання в поєднанні з унікальною технологією автоматичного відстеження дозволяють вам фіксувати кожну важливу деталь і ділитися лекціями в режимі реального часу.
Гібридне навчання стає традиційним і простим разом з AVer. Крім того, за допомогою безкоштовної програми CaptureShare вчителі можуть стати знаменитостями в Інтернеті або користувачами YouTube за допомогою прямої трансляції, запису та анотацій для створення насиченого та чудового контенту.
AVer втілює ваші мрії про дистанційне навчання!
Відеоконференція для ділового спілкування
Створіть ідеальну бізнес-конфігурацію

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.