Колаборація AVer та Barco
Рішення AVer для конференцій Barco ClickShare
Cпільні рішення Barco та AVer  були протестовані на безперебійну роботу. Через легке встановлення, функціям plug-and-play та простому інтерфейсу, потрібно лише кілька кліків, щоб підключитися та працювати так, ніби всі учасники зустрічі перебувають в одній кімнаті.

Асортимент рішень Barco ClickShare призначений для бездротової роботи з системами відеоконференцій і широким спектром аудіовізуальних периферійних пристроїв від AVer - без клопоту з фізичним підключенням їх до ноутбука за допомогою кабелів і адаптерів. Це робить гібридні наради такими ж інтуїтивно зрозумілими та простими, як і зустрічі віч-на-віч.  

У центрі уваги:  


  • ClickShare Conference:

  • AVer:

Розширення меж бездротових відеоконференцій за допомогою AVer і ClickShare Conference

AVer і ClickShare Conference - ваші ідеальні партнери для будь-якого гібридного простору для спільних зустрічей. Об'єднайте членів команди, які перебувають у приміщенні та віддалено, за допомогою інтуїтивно зрозумілих інструментів та оптимізуйте комунікацію і співпрацю.
Прості інтегровані рішення розширюють межі гібридних нарад і підходять для будь-яких конференц-залів - від переговорних до залів засідань. Легко налаштовувати, легко використовувати.
Мислити гібридно, обирати ефективну співпрацю

Продукти для відеоконференцій AVer з інтерфейсом USB забезпечують яскраве та кришталево чисте відео преміум-класу, а якість звуку дозволяє забути про те, що не всі учасники перебувають в одній кімнаті.
Передові технології штучного інтелекту, такі як SmartFraming від AVer, які автоматично поміщають всіх учасників зустрічі в кадр і зміщують фокус, щоб слідувати за доповідачем, сприяють проведенню нарад і презентацій без зайвих зусиль.
ClickShare Conference завершує налаштування кімнати для нарад, ідеально адаптуючись до ваших потреб BYOM (Bring Your Own Meeting). Увійдіть до кімнати для нарад, підключіться до камер і звукових панелей AVer. Лише один клік - і ви можете розпочати гібридну зустріч зі свого пристрою за допомогою улюбленої платформи для проведення конференцій (MS Teams, Zoom...). Просто, легко, бездротово.
Переваги

  • Висока продуктивність
AVer і ClickShare вірять в інноваційні технології, і щоб адаптуватися до нових гібридних викликів та забезпечити зв'язок між працівниками, які перебувають у приміщенні, і віддаленими працівниками:

  1. AVer пропонує чудову якість аудіо та відео, а також геніальні функції, такі як SmartFrame та SmartSpeaker, щоб покращити ваш досвід проведення конференції
  2. ClickShare Conference дозволяє легко підключитися до наради без жодних кабелів, обмінюватися контентом і допомагає користувачам зосередитися на тому, що дійсно важливо: на ефективній співпраці.

  • Простота в управлінні та використанні
Від встановлення до щоденного використання ці рішення є простими та зрозумілими. Не потрібно плутатися в численних кабелях або навчати користувачів: ClickShare Conference автоматично підключається до широкого спектру аудіо-візуальних периферійних пристроїв AVer з інтерфейсом USB - це ідеальне готове рішення.

  • Гнучкі рішення для всіх конференц-залів
Будь-яке приміщення може стати гібридною кімнатою для спільної роботи: від переговорної для невеликих груп до малих і великих конференц-залів.
Бездоганно працює з вашою улюбленою конференц-платформою

Рішення Barco та AVer сумісні з обраною вами платформою для проведення конференцій. Налаштувати нараду легко, незалежно від того, чи використовуєте ви Microsoft Teams, Zoom, Skype для бізнесу або будь-яку іншу платформу.
* Всі платформи перевірені та повністю сумісні. 
 
AVer - технології для освіти
Гібридне та дистанційне навчання для будь-якого навчального закладу

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.