SurgeX

Хто такий SurgeX ?


Американський виробник SurgeX працює на ринку AV більше 35 років і став добре відомим завдяки якісним рішенням захисту від перенавантаження в мережі.

Щоб задовольнити дедалі складніші вимоги AV-індустрії, SurgeX перетворився з постачальника лиш засобів захисту від перенавантаження до постачальника комплексного керування живленням.

З пристроями SurgeX обладнання захищено у разі несправності та має повний дистанційний контроль, покращення продуктивності та повний огляд даних про споживання.

Перевагами сімейства продуктів SurgeX є багато функцій, зокрема :

  • Послідовне ввімкнення великих навантажень (підсилювачі, світлодіодні стіни) для запобігання спрацьовування автоматичних вимикачів.

  • Увімкнення та вимкнення за розкладом для економії енергії.

  • Автоматичне перезавантаження підключеного обладнання в разі проблем з мережевою інфраструктурою для забезпечення повного підключення.

  • Автоматичне відключення обладнання при несправності електромережі або локальної установки.

  • Повне дистанційне керування через VPN або хмару.

  • Повна інтеграція всіх мережевих пристроїв в інсталяції з елементами керування медіа для забезпечення безперебійної роботи.

  • Моніторинг усіх пристроїв SurgeX на інформаційній панелі хмарних сервісів для збору даних про споживання, дистанційного керування.

  • Виявлення проблем для інсталяцій, які дають збій через нерегулярні проміжки часу або коли програмне забезпечення зависає, здавалося б, без причини.

Особливості SurgeX ?

SurgeX постійно працює, щоб задовольнити всі вимоги клієнтів у різних сферах. З цією метою SurgeX вже має дуже широке портфоліо, щоб мати можливість задовольнити потреби кожного клієнта.

Незалежно від того, чи йдеться про великі аудіо- та ІТ-стійки, будь-які типи конференц-залів, програми для цифрових вивісок, системи камер спостереження, системи домашніх кінотеатрів, системи керування розумним будинком, медіа-інсталяції в навчальних закладах чи аудіопроєкти – SurgeX має підходящі пристрої у своєму асортименті. 

Як продукти SurgeX допомагають інтеграторам і кінцевим користувачам?

  • Інтегратору:

- Зменшення витрат обслуговування (віддалений доступ завдяки інноваційному IP-контролю та хмарному доступу, що дає змогу заощадити час)

- Підвищена надійність (регулювання напруги та автоматичне виявлення та усунення несправностей)

- Ресурсозберігаюча робота

- Усунення проблемних зовнішніх блоків живлення медіатехніки

 - Локальна підтримка для початкової інсталяції (віддалена та на місці)


  • Кінцевому користувачу: 

 - Економія витрат на електроенергію завдяки автоматизованим процедурам увімкнення та вимкнення

- Набагато менше простоїв і швидше усунення несправностей

- Хмарний доступ до всіх встановлених IP-продуктів

- SurgeX надає сумісний із сенсорним екраном інтерфейс користувача, безкоштовне підключення до хмари та всі драйвери для звичайних медіа-контролерів, щоб забезпечити гнучку настройку для кінцевого користувача

Cистеми оповіщення ITC від AV-PRO

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.