BARCO ISE 2024
# Наші на ISE
Компанія Barco на виставці ISE 2024 продемонструвала преміальне рішення для конференц-залів та середніх кімнат для проведення перемовин та онлайн зустрічей. Зустрічайте - багатофункціональний відеобар ClickShare Bar Core та ClickShare Bar Pro для проведення бездротових конференцій та проведень презентацій!
Також, Barco оголосили про запуск двох нових сімейств проєкторів - I600 та QDX. Нові флагманські проектори лінійки розроблені щоб змінити стандарти візуальної досконалості та універсальності, забезпечуючи вищу роздільну здатність і рівні яскравості в більш компактному дизайні, ніж зараз доступні на ринку. 
Крім того, компанія представила нові контролери для відеостін Encore3, платформу Event Master третього покоління та свій перший транскодер IPMX, серії IO Gateway!
 
VIDEO BARS

Відкрийте свій ноутбук, щоб розпочати нараду та підключити членів команди в офісі до віддалених учасників за лічені секунди. Насолоджуйтесь чітким зображенням, вбудованим кришталево чистим звуком і природним спілкуванням між віддаленими та локальними учасниками наради. Ніяких кабелів, жодних проблем. Змістовна гібридна співпраця!
  • Інтерактивні гібридні зустрічі.
  • Спрощений монтаж. 
  • Гарантована сумісність з усіма основними платформами для відеоконференцій.
  • Незрівнянна гнучкість і простота використання .
  • Зручний для гостей, які можуть легко ділитися вмістом за допомогою кнопки ClickShare, без зайвих проблем. 
I600

I600 розроблено для виняткової точності передачі кольору, роздільної здатності 4K UHD і тривалого терміну служби.

Завдяки фокусу на преміальній якості зображення, багатоканальній сумісності та компактному розмірі ця одночіпова проекційна платформа стане вашим ідеальним вибором, що підходить для широкого спектру застосувань.

 
 
Encore3

З найновішим контролером Encore3 від Barco управління відеостіною стало ще більш універсальним.
Encore3 не тільки пропонує високоякісну обробку, але й дає змогу легко проектувати завдяки неперевершеній гнучкості керування кожним екраном в приміщенні, будь то проекційним, рідкокристалічним чи світлодіодним.
Будучи універсальною системою керування екраном, Encore3 зменшує потребу у периферійному обладнанні та мінімізує супутні витрати на монтажі та обслуговуванні.
Флагман QDX

Проекційна платформа QDX – це платформа, яка ще більше розширює поняття якості проєкції від Barco. QDX має кілька технологій освітлення (лазерний люмінофор і лазер RGB), роздільну здатність 4K та колірний простір до REC.  
Насолоджуйтесь захоплюючою якістю зображення з високим рівнем яскравості та кольорами.
Запатентована електроніка Pulse зі смугою пропускання до 8K@60Hz або 4K@240Hz і більшою потужністю обробки для плавного зображення.
Ця унікальна інновація робить QDX надійним модульним рішенням, яке підходить для найвибагливіших налаштувань і ринків.
Серія IO Gateway

Barco запустили на ринок свій перший транскодер IPMX. Серія IO Gateway представляє революційне рішення AVoIP, яке є основою для спрощеної перспективної установки, безперебійно транспортуючи традиційні базові сигнали в систему на основі відкритих стандартів мережі. 
Рішення IO Gateway оптимізує встановлення та взаємодію, мінімізуючи безлад і витрати.
ISE 2024 
Barco live demos
Crestron ISE 2024
# Наші на ISE

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.